2018. június 21.
Keresés

100 fellépővel és 200 programmal 125 ezer embert vár az EFOTT

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig a közönség mellett a programokat és a szervezést is méltatja – derült ki a 43. EFOTT sajtótájékoztatóján. Az immáron hat naposra bővített fesztivál 2018-ban július 10-16-a között érhető el Velence-Sukoró térségében. A szervezők erősebb lineuppal készülnek, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak.

American Music Awards 2014: 42. alkalommal osztották ki a díjakat

Idén 42. alkalommal került megrendezésre az American Music Awards. A szobrocskákat magyar idő szerint a hajnali kettőkor kezdődő nívós gálán vették át a nyertesek. A show-t Pitbull vezette, a legesélyesebb jelölt pedig Iggy Azalea volt, akit hat díjra jelöltek. A műsor során rengetegen felléptek, mint például Taylor Swift, Selena Gomez, Nicki Minaj, vagy éppen a 5 Seconds of Summer.

Íme a 2014-es MTV Video Music Awards legjobb ruhái

Vasárnap este végre sor került a 31. MTV Video Music Awardsra, ahol az év legjobb videoklipjeit ismerték el. A legtöbb díjat, ahogy azt várni lehetett, Beyoncé vitte haza, de nem távozott üres kézzel Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grande sem.

Letaszították Lady Gagát és Katy Perry-t

A popzene dívái versengnek a Class40 csúcsán. A hetek óta vezető Lady Gagát és Katy Perry-t a héten a Ellie Goulding letaszította előkelő helyéről.