2019. december 12.
Keresés

Őszi Esküvő Kiállítás 2016

Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja – a legtöbb lány habos fehér ruhára, vendégseregre és egy életre szóló élményre vágyik a nagy napon, de van, aki különleges, csendes kézfogót szeretne szűk körben, és olyan is, aki valami extrára, egyedire áhítozik - az Őszi Esküvő Kiállításon mindenki megtalálhatja, amit keres!

Jegygyűrűt húztak Zimány Linda ujjára

Eljegyzésről azonban szó sincs. Az egykori modell egy új gyémánt kollekció zártkörű bemutatóján viselt életében először jegygyűrűt az Ékszerpalotában.

Hódíts göndör, hullámos vagy egyenes hajjal!

A természetes hajkoronájával nem mindenki van kibékülve, így elkerülhetővé válnának a roncsoló szokások. De hódíthatunk olyan hajjal, amilyenre vágyunk, úgy, hogy nem károsítjuk a hajunkat? Igen!

Nem mindegy, hogy milyen hajegyenesítőt használsz!

Mi alapján döntsük el, hogy egy hajegyenesítő megfelelő-e? Összeszedtünk néhány fontos dolgot, amit mindenképpen gondolj át, mielőtt megveszed álmaid hajformázóját. Kipróbáltuk a Philips legújabb hajegyenesítőjét (Philips Pro Straightener) és nekünk bevált.

L.L. Junior még nem szedett össze elég zsetont az esküvőre

A rapper párja már nagyon szeretne barátnő helyett feleség lenni, de erre még várnia kell. LL Junior és kedvese, Csilla már több mint öt éve alkotnak egy párt. Van egy gyönyörű kisfiuk, és bár nagyon szeretik egymást, a közeljövőben biztosan nem lesznek férj és feleség. A rapper még a lánykérésen sem gondolkodik, pedig párjának minden vágya az lenne, hogy barátnő helyett feleség legyen.

Eljegyezte barátnőjét L.L. Junior?

Eljött egy sorsdöntő, és romantikus pillanat L.L. Juniorék életében. Az énekes gyönyörű környezetben, mindent előre eltervezve tette fel a nagy kérdést Csillának.

A Szigeten kérték meg Antal Timi kezét! – interjú az énekesnővel!

Néhány hónap szerelem elég volt ahhoz, hogy Antal Timi és párja, Kiss Sándor összeköltözzenek. Amíg tavaly az egyik fesztiválon szimbolikusan mondták ki a boldogító igent, addig mostanra valóban eljegyezték egymást a fiatalok.

Búvárként is megállja helyét Dér Heni - interjú az énekesnővel

A Megasztár egykori felfedezettje közel 10 év közös munka után hagyta el a Sugarloaf zenekart az év elején. Heni azóta megállás nélkül pörög, gőzerővel dolgozik első szólóalbumán és koncertjeivel bejárja Magyarországot.

Férjhez megy az Éjjel-Nappal Budapest Hannája?

Meglepő fordulat állt be az RTL Klubon minden hétköznap este látható Éjjel-Nappal Budapest című sorozat fiatal szereplőjének életében. Hanna kezét ugyanis megkérte barátja, Áron.

Megnősülne George Clooney?

A napokban felröppent a pletyka: George Clooney megkérte kedvese kezét. A páros nem cáfolja, és nem is erősíti meg a híreket!

Kislányt vár Christina Aguilera

A négyszeres grammy-díjas énekesnő és szerelme, Matt Rutler februárban jelentették be eljegyzésüket, ami miatt rögtön pletykák kezdtek el keringeni szerte a nagyvilágban. Nos az egyik találgatás valóban igaz, hiszen Xtina várandós!

Stílust teremtenek a sztárok! Íme a Top 10 magyar védjegy!

A védjegy alapvető lényege, hogy megkülönböztesse viselőjét a többiektől. Amennyiben ismert emberről van szó, ezeket a jellemzőket gyakran az adott híresség tábora is felveszi, hiszen ezzel úgy érzik, hogy egyfajta kapcsolatot hoznak létre maguk és imádottuk között. Összeállításunkban 10 sztár egy-egy sajátosságáról olvashattok.

Eljegyezték Iszak Esztit

A VIVA TV csinos műsorvezetője is elkelt, nemrég Dobrády Ákos megkérte a kezét, amire a lány természetesen igen-t mondott.

Mádai Vivient eljegyezték, felhőtlenül boldog

Napok óta hangos a sajtó Mádai Vivien eljegyzésétől, de természetesen mi is szerettük volna feltenni a saját kérdéseinket. Vivi, fiatal kora ellenére már túl van egy házasságon és egy váláson. Most az újabb eljegyzés hírére ennek hátteréről kérdeztem, ő pedig válaszolt: boldogan és őszintén.

Megjelent Varga Viktor első saját készítésű klipje

Megjelent Varga Viktor legújabb videoklipje, az Újratervezés. A klipben Viktor és menyasszonya Cinthya, pénzen szeretkeznek és felfegyverkezve rabolnak.