2019. február 22.
Keresés

Teltházas lesz az Iron Maiden koncert

Elfogytak a napijegyek az Iron Maiden VOLT-os koncertjére.

Depeche Mode és Iron Maiden a Telekom VOLT Fesztiválon

Stadionsztárokkal indul 2018-as a Telekom VOLT Fesztivál programja. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLTon. A kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben indul. Öt- és négynapos bérletek mellett, idén először háromnapos, hétvégi bérletek is válthatók. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.

Iron Maiden és Wiz Khalifa a Telekom VOLT Fesztiválon

Több mint fél évvel a kapunyitás előtt máris két világsztárt igazolt a Telekom VOLT Fesztivál. 2016 nyarán érkezik minden idők egyik legsikeresebb rockbandája, az Iron Maiden és a dalaival milliárdos nézettségeket elérő rapsztár, Wiz Khalifa. November 26-tól - 48 órán át - kedvezményes, “early bird” áron lehet hozzájutni a VOLT-bérletelhez, az idei fesztivál hangulatát idéző aftermovie pedig mostantól megnézhető a VOLT honlapján. 24. Telekom VOLT Fesztivál 2016. június 29 - július 2. között, Sopronban.

Dirty Black Winter Tribute Fesztivál

Ismét egy különleges koncertsorozattal készül a Dürer Kert. Az esten fellép többek között a RedHeart, az Iron Inside, vagy éppen a Scary Guyz. Hogy a zenekarok milyen sorrendben lépnek fel, az sorsolással dől el a koncert napján, nyitáskor.

Iron Maiden az Arénában!

Az Iron Maiden június 3-án Magyarországra érkezik, egyetlen koncert erejéig az óriási sikerű, Maiden England elnevezésű turnéjával.