2020. január 28.
Keresés

Így telik egy napja Pokorny Liának

Pokorny Lia, aki nem csak sikeres színésznő, hanem gondoskodó édesanya is, rengeteg teendőt kell belezsúfolnia a nap 24 órájába. Lia betekintést engedett mindennapjaiba: hat órakor cseng az ébresztőóra, irány az iskola, pilates edzés, a próba, majd bevásárlás, este pedig előadással zárja napját.

Tisztaság és higiénia mániás a fiatal Megasztáros!

Réti Nóri arcával a Megasztár 2012-es szériájában találkozhattok. A fiatal lány a tervek szerint ősszel jön ki saját szerzeményével, és videoklipjével. Mi most a divat, valamint a szépségápolás világával kapcsolatban faggattuk őt.

Valóra vált Antal Timi álma! - Exkluzív interjú

Hétfőn és kedden Budapesttől nem mesze forgatta debütáló videoklipjét az X-Faktor egykori döntőse, Antal Timi. Élményeiről elsők között mesélt nekünk a tehetség!

Dopeman: „Ez az utóbbi idők egyik legfontosabb magyar dala!”

Dopeman legújabb klipje, a Shalom Alejkum a napokban jelent meg és a Youtube-on már az első napon több mint 10 ezren tekintették meg. A rapper most is egy olyan témát boncolgatott, ami kényesen érintheti az embereket. Dopeman elárulta nekünk mit is akart üzenni legújabb szerzeményével.

Janicsák Veca mindig a kifogásokat keresi

Janicsák Vecával szerda délelőtt találkoztunk a Westend City Centerben, ahol a Massimo Dutti megnyitotta új üzletét. Az egykoron X-Faktorban is feltűnt énekesnő bombaformában tündökölt a megnyitón, így nem restelltük őt a divatról faggatni.

Exkluzív interjú! Itt az új Children of Distance dal!

Vasárnap kijött legújabb klipjével az idén is BRAVO OTTO, valamint Viva Comet jelölt Children of Distance csapata. A Nem menekülök el szövegét Ács Róbert, Nyári Roland és Somogyi Péter szerezte.

ByeAlex szerint a költészet intellektuális maszturbáció

ByeAlexről már-már köztudott, hogy imádja a költészetet és persze Ady Endrét, akinek az arcképét a testén is viseli. Április 11-én ünnepeljük a költészet napját, ami kapcsán kicsit kifaggattuk az énekest az irodalomhoz fűződő románcáról, hogy még jobban megismerjétek ByeAlex-et!

Király Viktor: "Nem lehet két különböző stílusú dalt összehasonlítani"

Király Viktort jelenleg nagyon sok szerepben láthatják a tévénézők és a zenekedvelők. Jelenleg szerepel A Dal című magyar Eurovíziós válogató versenyben, a Nagy Duettben és hamarosan újra fiatal tehetségeket fog tanítani Az ének iskolájában. Viktor a rá nehezedő nyomásról, a zenéről mesélt nekünk.

Szulák Andrea egy családért énekelt

Szerdán este a Klebelsberg Kultúrkúriában lépett színpadra Szulák Andrea, hogy egy szerencsétlenül járt családon segítsen. A pilisvörösvári család háza még decemberben égett le, de a segítség nem maradt el, összefogott a közösség, így egy hónap múlva pótszékes teltház fogadta az énekesnőt. Ugyanazon a színpadon állt, ahol tavaly még tanítványai bizonyítottak az Ének Iskolájában és ahova idén is visszatérnek megkeresni a legtehetségesebb gyerekeket. Szulák Andreával az estéről, a szeretetről, illetve a jövőről beszélgettünk.

Szirmai Gergő - Az internetre vagyok kitalálva

Jó napot kívánok hölgyeim és uraim! Általában ezzel a mondattal kezdi, majd a határ a csillagos ég, vagy legalábbis az, ameddig terjed Hollywood fantáziája. Átlépte a 130 ezer feliratkozót, a 13 millió megtekintést a Youtube-on Szirmai Gergely, illetve a hetente jelentkező mozi aktualitásokkal, társadalommal, világuralmi törekvésekkel átitatott videó blogja a Hollywood Hírügynökség. De kezdjük az elején: interjú Szirmai Gergővel. YouTube-ról, lányokról, világuralomról. Csak filmekről nem, arról beszél eleget.

Ismeretlen ismerős – Roby Lakatos az Arénában

Rendhagyó karácsonyi koncertet adtak a Papp László Sportarénában Roby Lakatos és vendégei. Bár nem reklámozta a koncertet különösebben a művész, mégis közel teltház fogadta az Arénában. Ferenczi György, Bangó Margit, Király Linda és Charlie is fellépett a hegedűművésszel, akinek még mindig nagy fájdalma, hogy nem igazán ismerik a hazájában. Roby Lakatossal beszélgettünk a koncertről, a múltról és a terveiről Magyarországon.

Kiderült Chad Kroeger titka!

A Nickelback nemrég Magyarországon adott egy óriási koncertet, de előtte még beugrottak a Juventus rádióba, ahol a Hello Budapest stúdiójában Esperes Ákosnak és Fömötör Mártinak adtak exkluzív interjút a srácok.

Csordás Tibi legjobb barátja Pákó!

A Fiesta frontembere, Csordás Tibi bevallotta komoly barátság fűzi Pákóhoz!

Alföldi Róbert: „bőgtem a folyosón, ahol senki nem látott!”

Már kapható az Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év című könyv, amely egy Alföldi Róbertről készült könyv. A színész-rendező nyíltan beszélt arról, miért nincsenek barátai, miért szorong civilként, illetve, hogy ha "családpolitikailag" rendben lenne, sokkal nagyobb eséllyel folytathatta volna a munkát a Nemzetiben.

Világsztár adott exkluzív interjút Vágó Pirosnak

I Need A Dollar, Loving You Is Killing Me, Green Lights – ezekre a világslágerekre is számíthat az, aki vasárnap a Zöld Pardonba látogat Aloe Blacc koncertjére. A világsztárt a Class FM hozza el Magyarországra. A világhírű előadó a koncert előtt exkluzív interjút adott a Class Délután háziasszonyának Vágó Pirosnak, ahol többek között elárulta, olyan dalok is felcsendülnek majd június 23-án este, amelyeket még nem láthatott-hallhatott színpadon senki.