2020. február 28.
Keresés

Októberben újra hódít az ínycsiklandozó Kürtőskalács Fesztivál

Az édesszájúaknak örömhír, hogy már nem kell sokat várniuk, ugyanis október 9-11. között immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legkülönlegesebb gasztroeseménye, a Kürtőskalács Fesztivál. A mennyei erdélyi finomságon túl idén a gyerekeké lesz a főszerep a mesebeli Vajdahunyad váránál. Sőt, Guinness rekordra is készül a Vitéz Kürtős Team.

Járási László és Horváth Viktor est a Prositban

Az egykori Indygo zenekar két kiváló zenésze időről-időre színpadra lép, hogy közösen csapjanak egy kisebb akusztikus bulit. Járási László és Horváth Viktor legközelebb szombaton este, a Prosit Bárban szolgáltatják majd a talpalávalót. Kihagyni kár!

Lóci nagyzenekarral játszik + Veronika & the Wedding Boys koncert

Egy gitár sok szöveg - Lóci játszik. Eddig legalábbis egy játszott, hiszen a Lóci játszik formáció hamarosan büszkén bemutatja nagyzenekari változatát! Helyszínül a Gozsdu Manó Klub szolgál majd, Lóciékat pedig az igazi zenei kuriózumnak számító Veronika & the Wedding Boys követi a színpadon.

L’áv end Fííling’z est a Prosit Borbárban

L’áv end Fííling’z névre hallgat Schweitzer Dóri zenés estje. Az énekesnő az egykori Indygo zenekar billentyűsével, András Attilával karöltve hozza létre a szerelmes dalokkal fűszerezett koncertsorozat finom kis repertoárját. A párossal legközelebb a Prosit Bárban találkozhattok, mégpedig október 31-én, azaz pénteken, 21:00 órás kezdettel.

2. Kürtőskalács Fesztivál!

A Vitéz Kürtős filozófiája: Megédesíteni az életet ízzel, élménnyel. Összehozni az embereket és értéket közvetíteni a hagyományok kreatív újragondolásával. Idén másodszor kerül megrendezésre a Kürtőskalács Fesztivál!

Kürtőskalács fesztivál 2014: Életeket mentenek a szervezők!

A Kürtőskalács fesztivált szervező Vitéz Kürtős sosem unatkozik. Amellett, hogy idén is megrendezik a tavaly nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt, jótékonykodnak is!

Újra az Iskola színpadán a L’áv end Fííling’z!

L’áv end Fííling’z névre hallgat Schweitzer Dóri zenés estje.

Rejtély – Ez a szív egy nagy titok újra az Orfeumban!

Régiesen újszerű, s egyben üdítő az Orfeum legújabb produkciója, a Rejtély – Ez a szív egy nagy titok, amelyben újrahangolt színházi dalokkal, versekkel, régi magyar filmslágerekkel halad végig Kállai-Kiss Zsófia és Járási László az Indygo zenekarból az első kézcsóktól az ezüstlakodalomig, az örök téma, nő és férfi viszonyának sétányán.

Boci és Pipi újra az Iskolában

Járási Nóri és Horváth Viktor duója, akik megszólaltatják napjaink, és a régmúlt, meg a nem olyan régmúlt dalait.

Újra: Rejtély – Ez a szív egy nagy titok!

Régiesen újszerű, s egyben üdítő az Orfeum legújabb produkciója, a Rejtély – Ez a szív egy nagy titok, amelyben újrahangolt színházi dalokkal, versekkel, régi magyar filmslágerekkel halad végig Kállai-Kiss Zsófia és Járási László az Indygo zenekarból az első kézcsóktól az ezüstlakodalomig, az örök téma, nő és férfi viszonyának sétányán.

Újra L'ÁV End Fííling’z az Iskolában!

L'ÁV End Fííling’z névre keresztelte fellépés-sorozatát Schweitzer Dóri.

Parázsló hangulat és a nagy közös sütés

Péntektől vasárnapig szünet nélkül kígyóztak a sorok az I. Kürtőskalács Fesztivál standjainál. A levegőben vanília és fahéj illat keringett, a sütőkben pedig megállás nélkül pirultak a mennyei kalácsok.

Megnyitotta kapuit az I. Kürtőskalács Fesztivál

Napsütéses, gyönyörű őszi napon indult útjára a legillatosabb gasztronómiai rendezvény, az I. Kürtőskalács Fesztivál péntek délután.

Sztárok a kürtőskalácsról

Lélekmelengető fahéj és vanília illattal csábított a Gundel teraszon megrendezett sajtótájékoztató, ahol a Vitéz Kürtős által szervezett I. Kürtőskalács Fesztiválról, Budapest legínycsiklandozóbb és legillatosabb rendezvényéről tudhattunk meg érdekes részleteket.

Rejtély és romantika az Orfeumban

A muzsikusnak dalból van a lelke…milyen igaz. Járási László, az Indygo együttes frontembere az Orfeumban tárta ki lelkét a közönségnek egy romantikus hangulatú estén. Partnere Kállai-Kiss Zsófia volt, akivel a nő és férfi kapcsolatát ábrázolta a régi pesti estek produkcióin belül a Rejtély – Ez a szív egy nagy titok címmel.