2020. január 21.
Keresés

Szexi fotókon a gyönyörű olimpikon

Jakabos Zsuzsa hazánk egyik legszebb olimpikonja. Az úszónőt nem először fotózták, és ismét gyönyörű képeken láthatjuk.

A kifutó sztárja lett a szakállas nő

Az 59. Eurovíziós Dalfesztivál győztese legutóbb egy különleges díjat kapott meg, mikor Madridban járt. Ő vihette haza ugyanis a Premio Madrid Orgullo-Muestra-T elismerését, amellyel melegikonként ismerték el.

Diákhitelből fizette ki plasztikai műtétjét

Diákhitelt sok esetben azért veszi fel a diák, hogy a tandíjat ki tudja fizetni. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnése utáni negyedik hónaptól, de legkésőbb a 35. életév betöltése után kell elkezdeni.

Jakabos Zsuzsa: „Egy fél órával életet menthetsz”

A gyönyörű úszónő véradásra buzdítja kortársait a 8. alkalommal megrendezett Országos Felsőoktatási Véradóversenyen, majdnem 13 ezer fiatal adott vért és amelynek arca idén nem más, mint Jakabos Zsuzsa volt.

Sztárok, akik plakátragasztónak álltak

Egy napra hazai sztárjaink plakátragasztónak álltak. Gergely István és Szívós Marci a medencét hátrahagyva ragasztót és ecsetet ragadtak, hogy Budapest legforgalmasabb pontjain óriásplakátokat helyezzenek ki.

Rihanna nagyobb divatikon, mint Kate Moss

Azt már megszokhattuk, hogy a barbadosi szépség a zenei élet összes díját bezsebeli, ám arra kevesen gondolnánk, hogy nem csak a hangjával kápráztatja el a nagy világot, hanem bizony kiforrt stílusával is.

Tóth Gabi félmeztelenül táncol új klipjében

Tóth Gabi legújabb slágeréhez készített videoklipjében brutálisan erotikus táncot lejt szerelmével, Markó Robival. Gabi a klip végén félmeztelenül bújik párjához.

Marilyn Monroe titka kiderült

Marilyn Monroe,az egyik legismertebb hollywoodi színésznő volt, IKON, akit több mint 50 évvel a halála után is ünnepelnek időtlen szépségért és stílusáért. Meglepő titka már nem titok többé.