2020. augusztus 5.
Keresés

Együtt bulizott a Class FM partiján a hazai sztárvilág és Aloe Blacc

Nem hiába vártuk hetek óta Aloe Blacc és zenekarának fellépését: az I Need A Dollar énekese óriási sikerű koncertet adott vasárnap. A zenészt, akinek dalait az egész világ dúdolja, a Class FM hozta el Magyarországra. A világsztár slágereire nem csak a Zöld Pardon közönsége tombolt, hanem a rádió vendégei is: számos hazai sztár, így Radics Gigi és Oláh Gergő is megjelent a rendezvényen, és együtt buliztak a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselőjének zenéjére.

Világsztár adott exkluzív interjút Vágó Pirosnak

I Need A Dollar, Loving You Is Killing Me, Green Lights – ezekre a világslágerekre is számíthat az, aki vasárnap a Zöld Pardonba látogat Aloe Blacc koncertjére. A világsztárt a Class FM hozza el Magyarországra. A világhírű előadó a koncert előtt exkluzív interjút adott a Class Délután háziasszonyának Vágó Pirosnak, ahol többek között elárulta, olyan dalok is felcsendülnek majd június 23-án este, amelyeket még nem láthatott-hallhatott színpadon senki.

Csiszár Jenő: "Mi vagyunk A RÁDIÓ!"

A rádiós műsorvezető nem véletlenül tett ilyen kijelentést, hiszen egy világsztárt hoznak el Magyarországra. "I need a dollar, dollar..."– Aloe Blacc dala hatalmas sláger lett. Már nem titok, hogy a Class FM bizony elhívta hazánkba a sztárt, akinek dalát a földkerekség minden pontján ismerik.