2019. május 20.
Keresés

Símaszkban toppant be a pucér esküvőre Aranyosi Péter

Tank, foci, rönó – néhány példa a „négybetűs” dolgok közül, amivel Aranyosi Pétert jellemezni lehet. A népszerű standupos új önálló estje őszinte-ironikus önvallomás, négy évtizedet felölelő, diavetítéssel egybekötött életrajz. A humoristát tabuk nélkül leleplező Négybetűs szavak országos tévépremierje ma 21.00 órától látható a Comedy Centralon, a nagysikerű standup-sorozat, a Comedy Club idei utolsó epizódjaként.

Dombóvári István és Hajdú Balázs divatba hozza a beszélgetést

A hatalmas interneten létezik egy kisebb közösség, akiket nem a tömegcuccok vonzanak. Nem kíváncsiak üres ígéreteken alapuló életérzésekre, felületes percemberekre. Nem loholnak a divat után, nem keseríti meg az életüket a társadalom által rájuk erőltetett materializmus. Mégis övék a legnagyobb luxus, megtehetik, amit sokan mások nem: leülhetnek egy kicsit beszélgetni.

Kőhalmi Zoltán és Kovács András Péter Vecsésen

Annak, aki szereti a stand up comedy műfaját minden bizonnyal ismerősen csengnek az Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, a színpadi humor Evolúciós elmélete, Multigáz kifejezések. Ezzel együtt Kőhalmi Zoltán és Kovács Péter András neve is beugrik. A duó most Vecsésen várja a humor kedvelőit.

Badár Sándor új önálló esttel jelentkezik

Badár Sándor nem szereti a felesleges dolgokat, most mégis 500 felesleges cuccot mutat be a közönségnek január 31-től rendszeresen a Dumaszínházban.

Dombóvári István kicsontozza a valóságot!

120.021 gramm címmel hamarosan új önálló esttel jelentkezik Dombi, azaz Dombóvári István a Corvin Dumaszínházban. Ennek kapcsán egy "kolbászkóstolós" sajtóeseményen vehettünk részt, ahol Dombi - a húsipar fenegyereke elmondta nekünk, hogyan fogja kicsontozni a valóságot.

Egymásnak esett Kasza Tibi és a népszerű humorista!

Kasza Tibinek elege lett! Eddig tűrte és tűrte az őt és sorstársait ért gúnyolódásokat, parodizálásokat. Az énekes Facebook oldalán tett közzé egy üzenetet, amiben hangsúlyozta, hogy amin előszeretettel viccelődnek mások, az ő esetében egy csontfejlődési rendellenesség, amit egy fájdalmas műtéttel lehetne "helyrehozni".

Elhunyt a kedvelt humorista!

Elhunyt a közkedvelt humorista. Szöllősy-Csák Gergely a Dumaszínház állandó tagja volt, aki körülbelül egy hónapja került kórházba.

EFOTT 2014: A humor és a modern költészet Miskolcon

Az esti pörgés előtt, józanító lazulásként a verselés és a nevetés is teret kap majd hazánk legnagyobb hallgatói buliján. Az ország legjobb slammerei naponta zsonglőrködnek majd a szavakkal, míg a Dumaszínház mókamesterei is a jó hangulat elmaradhatatlan kellékei lesznek.

Mogács Dálniel: Rohan(d)ó élet

Mogács visszatér oda, ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa Önöket, vagy azt, akinek a jegyet veszik.

Dumaszínház: Dumaszvingház

Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsemlék közé. Ez a Dumaszvingház, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje.

Kőhalmi Zoltán: Én Kőhalmi Zoltán

Ha akadnak még önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó zenés darabot, itt a helye!

Laár András önálló estje a Cotton Clubban

Új Besenyő monológok, új versek a Költőtől, új mesék a kedves és jóságos mesemondó, Ede-Bede bácsitól és még sok más izgalmas újdonság. Mindenkit nagy szeretettel várnak!

Az Irigy Hónaljmirigy szájon át szüretel

Saját borát szeretné fogyasztani az év végi nagykoncerteken az Irigy Hónaljmirigy. A fiúk már régen tervezték, hogy megtapasztalják a borkészítés minden jelentősebb mozzanatát.

Elkészült Kiss Ádám saját sorozata

Elkészült Kiss Ádám humorista tizenkét részes road-reality sorozata, amelyet nyáron forgattak Erdélyben.

Kiss Ádám idegbeteg lett a DumaFüreden

A DumaFüred humorfesztiválon a humor nagyágyúi Balatonfüreden szórakoztatják a közönséget. A SunCity területén egy 800 fős sátor és egy nagyszínpad várja a vendégeket.