2020. február 23.
Keresés

Aranyosi Péter: Négybetűs szavak

ARANYOSI PÉTER életének fontos és kevésbé fontos eseményei diaképes vetítés formájában sztárvendégekkel, MÜLLER PÉTER SZIÁMI költővel és NAGY GABI életművésszel.

Füge Produkció: Művház - a SZAKKÖR színházi sorozata

Kopjáson zajlik az élet! A művelődési központ Telekuckójába megérkezik a színes nyomtató; Zsuzsa, a művház vezetője éppen befejezi történelmi rockoperájának szövegkönyvét; a büfében zavartalan a csempészcigaretta árusítása és ősztől végre beindulnak a gyöngyfűző foglalkozások is.

Mogács Dálniel: Rohan(d)ó élet

Mogács visszatér oda, ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa Önöket, vagy azt, akinek a jegyet veszik.

Olt Tamás: Hét randi

A férfi-nő viszony variációinak tárháza végtelen. A tengernyi verzióból Olt Tamás „egyfelvonásos, zenézses, sztendbájmí”-je hét történetet, avagy hét randit mesél el nekünk. Közös bennük a kiindulópont: mindegyikük egy szál rózsa átadásával indul, majd heten hétfelé mennek tovább.

Rideg Sándor: Indul a bakterház

A nevető magyar színpadi irodalom leghíresebb suhanca, Bendegúz a kamaszkori megaláztatásokat, a felnőttek basáskodását nem tűrve, különösen tiszta humorral és legénykedő ügyességgel védi meg becsületét - ezúttal a Vörösmarty Színházban, Bereményi Géza vadonatúj átiratában.

Méhes Csaba: A pisztráng - pácban, körettel

A hegedűművész belép a színpadra. A baj azzal kezdődik, hogy a zongorakísérő nem érkezik meg, így barátunk egyre jobban belegabalyodik a lehetetlen helyzetbe.
Végül aztán megoldódik minden, hatalmas a siker.

Laár András: Mi hülyeség, mi nem az?

aár Andrást legtöbben a L'art pour l'art Társulat Besenyő Pista bácsijaként ismerik. Abszurd karaktereivel a Társulat estjei mellett saját, önálló előadásain is találkozhatunk.

Dumaszínház: Dumaszvingház

Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsemlék közé. Ez a Dumaszvingház, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje.

Humorfesztivál 2014

Február 5. és 9. között Humorfesztivál várja az érdeklődőket a Thália Színházban, melynek keretében az ország különböző színházaiban nagy sikerrel futó komédiákat láthat a közönség, illetve stand up comedy előadók önálló estjeit.

Martin McDonagh - A kripli

Az ír kortárs szerző, Martin McDonagh egyik legnépszerűbb drámája 1934-ben játszódik egy kis szigeten.