2020. február 26.
Keresés

Símaszkban toppant be a pucér esküvőre Aranyosi Péter

Tank, foci, rönó – néhány példa a „négybetűs” dolgok közül, amivel Aranyosi Pétert jellemezni lehet. A népszerű standupos új önálló estje őszinte-ironikus önvallomás, négy évtizedet felölelő, diavetítéssel egybekötött életrajz. A humoristát tabuk nélkül leleplező Négybetűs szavak országos tévépremierje ma 21.00 órától látható a Comedy Centralon, a nagysikerű standup-sorozat, a Comedy Club idei utolsó epizódjaként.

Dombóvári István és Hajdú Balázs divatba hozza a beszélgetést

A hatalmas interneten létezik egy kisebb közösség, akiket nem a tömegcuccok vonzanak. Nem kíváncsiak üres ígéreteken alapuló életérzésekre, felületes percemberekre. Nem loholnak a divat után, nem keseríti meg az életüket a társadalom által rájuk erőltetett materializmus. Mégis övék a legnagyobb luxus, megtehetik, amit sokan mások nem: leülhetnek egy kicsit beszélgetni.

Kőhalmi Zoltán és Kovács András Péter Vecsésen

Annak, aki szereti a stand up comedy műfaját minden bizonnyal ismerősen csengnek az Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, a színpadi humor Evolúciós elmélete, Multigáz kifejezések. Ezzel együtt Kőhalmi Zoltán és Kovács Péter András neve is beugrik. A duó most Vecsésen várja a humor kedvelőit.

Badár Sándor új önálló esttel jelentkezik

Badár Sándor nem szereti a felesleges dolgokat, most mégis 500 felesleges cuccot mutat be a közönségnek január 31-től rendszeresen a Dumaszínházban.

Bödőcs Tibor: „Így ne szilveszterezz!”

Sokan és sokféleképpen tudjuk elszúrni a szilvesztert. Bödőcs Tibor bemutat olyan pillanatképet az óév utolsó és az újév első perceiről, amelyekben semmiképpen nem szeretnénk szerepelni. Megéri inkább a Comedy Centralon 19:20-tól követni az Élet értelmei és kertészeti tippek, majd 20:15-től a Böllérbalett premierjét, majd óvakodni attól, hogy bármelyik eset megvalósuljon.

New Orleans Stand Up Szilveszter

Ha nincs még Szilveszterre programod ne habozz... Akkor íme egy fantasztikus szilveszteri vacsi, a humor két nagy ágyújával, Orosz Györggyel és Lorán Barna Trabarnával!

Dombóvári István kicsontozza a valóságot!

120.021 gramm címmel hamarosan új önálló esttel jelentkezik Dombi, azaz Dombóvári István a Corvin Dumaszínházban. Ennek kapcsán egy "kolbászkóstolós" sajtóeseményen vehettünk részt, ahol Dombi - a húsipar fenegyereke elmondta nekünk, hogyan fogja kicsontozni a valóságot.

Egymásnak esett Kasza Tibi és a népszerű humorista!

Kasza Tibinek elege lett! Eddig tűrte és tűrte az őt és sorstársait ért gúnyolódásokat, parodizálásokat. Az énekes Facebook oldalán tett közzé egy üzenetet, amiben hangsúlyozta, hogy amin előszeretettel viccelődnek mások, az ő esetében egy csontfejlődési rendellenesség, amit egy fájdalmas műtéttel lehetne "helyrehozni".

Elhunyt a kedvelt humorista!

Elhunyt a közkedvelt humorista. Szöllősy-Csák Gergely a Dumaszínház állandó tagja volt, aki körülbelül egy hónapja került kórházba.

EFOTT 2014: A humor és a modern költészet Miskolcon

Az esti pörgés előtt, józanító lazulásként a verselés és a nevetés is teret kap majd hazánk legnagyobb hallgatói buliján. Az ország legjobb slammerei naponta zsonglőrködnek majd a szavakkal, míg a Dumaszínház mókamesterei is a jó hangulat elmaradhatatlan kellékei lesznek.

A Pesten Hallottam igazi hungarikum

Mindenkinek van legalább egy jó története, amit az utcán hallott. Ezt a tényt használja fel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Pesten Hallottam Facebook csoport, amelynek mára több, mint 80 ezer tagja van, annak ellenére, hogy a készítői ennek a felére sem számítottak.

Aranyosi Péter: Négybetűs szavak

ARANYOSI PÉTER életének fontos és kevésbé fontos eseményei diaképes vetítés formájában sztárvendégekkel, MÜLLER PÉTER SZIÁMI költővel és NAGY GABI életművésszel.

Füge Produkció: Művház - a SZAKKÖR színházi sorozata

Kopjáson zajlik az élet! A művelődési központ Telekuckójába megérkezik a színes nyomtató; Zsuzsa, a művház vezetője éppen befejezi történelmi rockoperájának szövegkönyvét; a büfében zavartalan a csempészcigaretta árusítása és ősztől végre beindulnak a gyöngyfűző foglalkozások is.

Mogács Dálniel: Rohan(d)ó élet

Mogács visszatér oda, ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa Önöket, vagy azt, akinek a jegyet veszik.

Olt Tamás: Hét randi

A férfi-nő viszony variációinak tárháza végtelen. A tengernyi verzióból Olt Tamás „egyfelvonásos, zenézses, sztendbájmí”-je hét történetet, avagy hét randit mesél el nekünk. Közös bennük a kiindulópont: mindegyikük egy szál rózsa átadásával indul, majd heten hétfelé mennek tovább.