2019. február 22.
Keresés

Steiner Kristóf lesz az MTV új sztár dj-je

A Viacom is kiáll az egyenlőség és az elfogadás mellett. A július 7-i Budapest Pride Felvonuláson az MTV is ott lesz, méghozzá saját teherautóval, amelynek platójáról Steiner Kristóf biztosítja a zenét és a feledhetetlen hangulatot, aki egyben az idei budapesti felvonulás hivatalos házigazdája is. A képernyők előtt ülőket pedig a zenecsatorna mellett a Comedy Central és a Paramount Channel is tematikus műsorral várja most szombaton.

A legdurvább tévhitek a melegekről

Hála a világ érzelmi fejlődésének, nagyon lassan kezdünk eljutni oda, hogy csak szélsőséges kultúrkörökben számít sikknek a homofóbia. Az emberek egy jelentős része kezdi elfogadni, hogy nem csak az lehet élhető út, amit ő heteróként választott, lehet, hogy nem csak az elfogadott, amit ő csinál a hálószobájában. Lássuk a legdurvább tévhiteket, avagy a legnagyobb baromságokat, amiket a melegekről gondolnak.

Szexshop túra Budapesten

Őszinte kíváncsisággal vágtam neki a túrának, hogy feltérképezzem, milyen típusú szexboltok vannak Budapesten. Arra jutottam, hogy három félét mindenképpen meg szeretnék látogatni. Az első egy kis barátságos bolt a Rákóczi úton, hiszen ott csak nem érhet meglepetés.

18+ Tila Tequila szexvideóval készül Karácsonyra

A botrányairól elhíresült Tila Tequila idén Karácsonykor egy heteró szexvideóval lepi meg rajongóit. Tiláról nem először készült hasonló videó, igaz akkor két lánnyal osztotta meg az ágyát.

(18+) Katy Perry volt férje bedrogozva férfivel szexelt

Katy Perry volt férje, Russel Brand bevallotta, hogy egy kocsma vécéjében heroin hatása alatt férfival szexelt. Perry kisasszony ismét szégyenkezhet exe miatt.

Alföldi Róbert: „bőgtem a folyosón, ahol senki nem látott!”

Már kapható az Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év című könyv, amely egy Alföldi Róbertről készült könyv. A színész-rendező nyíltan beszélt arról, miért nincsenek barátai, miért szorong civilként, illetve, hogy ha "családpolitikailag" rendben lenne, sokkal nagyobb eséllyel folytathatta volna a munkát a Nemzetiben.