2019. június 19.
Keresés

Most megkapják a jótevők, amit érdemelnek!

Példaképnek lenni az egyik legnemesebb feladat, ám a köztünk élő mindennapi hősök gyakran háttérben maradnak. Egy rendhagyó kezdeményezés úgy változtat ezen, hogy egy Méltán Híres Példaképeket félmillió forinttal támogat jótékony tevékenységében.

Sztárok ünnepelték Jack Daniel’s születésnapját!

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték.

II. Runway Run: Több százan vettek részt a repülőtéri futóversenyen

Hajtóművek zaja helyett futócipők dobogása hallatszott szombaton a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 13R/31L - ismertebb nevén 1-es - futópályáján. Egyetlen délelőttre futók vették birtokba a betoncsíkot a II. Runway Run jótékonysági versenyen. Több száz meghívott vendég, élsportolók, a Nike Futóklub tagjai, hírességek és a médiai képviselői élhették át a páratlan élményt.

Elindult a Ki Mit Tube: itt vannak az első videók!

Beindult a Ki Mit Tube: az első jelentkezők már szép számban feltöltötték videóikat a kimittube.hu oldalra. Elkezdődött az adásfolyam, augusztus 21-én már látható több YouTube sztárjelölt produkciója és természetesen a zsűri első reakciói, kritikái is.

Újra ők vezetik a Celeb vagyok, ments ki innen-t!

Ismét érkezik az RTL-Klub műsorára Celeb vagyok, ments ki innen! Most pedig kiderült, hogy újra a jól bevált Sebestyén-Vadon páros jelentkezik majd be a dzsungelből.

Vajna Timi a Celeb vagyok, ments ki innen-ben?

Ahogy arról már április végén beszámoltunk nektek: az RTL Klub csatornája ősszel újra dzsungelbe küldi a celebeket.