2020. július 10.
Keresés

Hip-hop és sport minden mennyiségben

A legjobb mindig a végére marad! Lassan zárjuk a fesztiválszezont, és ezzel elérkezik az a nap is, amelyre egész évben vártál. Szeptember 6-án ismét szabad szájú rapperek és az adrenalin szerelmesei veszik birtokba és alakítják óriás játszótérré a Városligeti Műjégpályát.

Sztárokkal közeleg a 15. Offline Sport Games!

Szeptember 6-án végre eljön a hip-hop zene és az extrémsportok kedvelőinek nagy találkozója, avagy az Offline Sport Games. Az egynapos fesztiválra a belváros szívében kerül sor.

Nagy Retro Fesztivál - 2014.Aug.16.

Emlékeztek azokra a csodálatos 90-es évekre? Amikor ölni tudtunk volna egy New Kids On The Block vagy egy Backstreet Boys poszterért.

Top 10: A LEGGAGYIBB magyar dalszövegek

Előfordul a hazai zenei életben, hogy olyan számok landolnak rövid idő alatt a sláger listák élén, amelyekről mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy mélyenszántó gondolatokat dúdolnánk együtt az előadóval.

Irie Maffia koncert a Budapest Parkban

A reggae, a hip-hop, a rock és a funk csap össze július 11-én a Budapest Park színpadán.

Összecsap a hip-hop és a népzene - Vasárnap Nagy-szín-pad Döntő!

Vasárnap eldől a Nagyszínpad sorsa. Kiderül hogy Deniz, Szabó Balázs Bandája, az Ivan & The Parazol, a Mary PopKids vagy pedig a Cloud 9+ lesz az a szerencsés, aki mindent visz.

Magyarországon az első Hip-Hop Fesztivál

Magyarországon először rendezik meg a legnagyobb Hip Hop Fesztivált, melyen hazánk legismertebb hip hop előadói vesznek részt. A december 6-i Syma csarnokbeli rendezvény sajtótájékoztatójára a hip hop műfaj nagyágyúi és legendái jöttek el.

A hip hop nagyágyúi tűzszünetet kötöttek!

Magyarországon először kerül megrendezésre a legnagyobb Hip Hop Fesztivál, melyen hazánk legismertebb hip hop előadói vesznek részt. A december 6-i Syma csarnokbeli rendezvény sajtótájékoztatóján Ganxsta Zolee, Curtis, az Animal Cannibals, Dopeman és Kicsi Dope, a Hősök, Siska Finucci, DJ Revolution és DJ BRS és DJ Gozth is részt vett.

Ganxta Zolee-val koncertezik Majka és Curtis!

Úgy tűnik, hogy a hazai rap zene legismertebb előadói elásták a csatabárdot. Az ok nem más, mint a december 6-án, a Syma csarnokban megrendezésre kerülő első magyar Hip Hop Fesztivál.

Itt a nagy lehetőség! Légy te is az Attraction táncosa!

Közösségi oldalukon tették közzé a felhívást, miszerint táncosokat várnak a Britain’s Got Talent versenyt megnyert csapathoz!

Swingelték a magyar slágereket Gál Csaba Boogie-ék

Francia swing stílusban éleszti újra a kilencvenes évek legnagyobb magyar slágereit a Crème de la pop. A profikból álló zenekar tagja Gál Csaba Boogie énekes és Kertész Csaba, a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa is. Ingyenesen letölthető, Dől a pop! című első kislemezükön Hip Hop Boyz és Tankcsapda-átdolgozások is szerepelnek.

Botránykeltő szándék árnyékolhatja be az Attraction sikerét?

Egy napilap szerint koppintott a Britain’s Got Talent-en taroló magyar csapat. Real Action reagált a plágium vádakra.

A Daily Mail savazta a hazatérő Attraction csapatát!

Származásuk miatt fikázza az angol bulvárlap Real Action csapatát, a "Győztesek, pedig otthon lúzerek" címet kapó cikkükben.

Az Attraction sem tudja, hogy miként alakul jövőjük!

Szigorú szerződések kötik a győztes csapatot, így csupán megérkezésük után nyilatkozhattak a magyar sajtónak.

Történelmi pillanat: magyarok nyerték a Britain's Got Talent-et!

A magyar látványszínház megnyerte a Britain's Got Talent brit tehetségkutató szombat esti döntőjét, amely nem csupán azért volt történelmi pillanat, mert ez az első magyar győzelem, hanem mert a britek történetének kis darabkáját vitték színpadra a táncosok.