2020. július 10.
Keresés

Célkeresztben a matt részeg sztárok

Ismerős az érzés, mikor másnap megkapod egy-egy átmulatott éjszaka fotóit és megfogadod, hogy soha többé nem iszol többet a kelleténél. Fő a fejed, de te legalább nem kerülsz az újságok hasábjaira!

Pucéran forgat klipet Paris Hilton

A világhírű botrányhőst sosem konzervatív, visszafogott megjelenéséért szerették a pasik. A bombaformában lévő szőkeség ismét klipet forgat, és túl sok ruha ezúttal sem fogja takarni "idomait".

Terry Richardson kitálalt az őt ért szexuális vádakról

Az amerikai divatfotós végre reagált az őt ért szexuális vádakra, amellyel a New York magazin címlapján szerepelt „Terry Richardson perverz ügye” címmel. Elmondása szerint hamisak azok a vádak, miszerint testi kapcsolatot alakított volna ki modelljeivel. Elmondása szerint soha nem élt vissza munkájával.

Íme a 10 legszemrevalóbb celeb mell! (18+)

Szilikon, természetes, kicsi, vagy éppen nagy. Hogy a most következő celebek közül ki melyik kategóriába sorolható, azt mindenki döntse el maga. Na de elég a MELLébeszélésből lássuk azokat a „tüdőket”.

(18+) Paris Hilton bugyi nélkül ünnepelt!

Paris Hilton a napokban ünnepelte 30. születésnap, óriási party-t csapott, minden részletre odafigyelt, a bugyiját viszont elfelejtette felhúzni a nagy szervezés közepette, meg is lett az ára: a fél világ az ő szeméremdombját bámulhatja.

Lindsay Lohan megverette Paris öccsét?

Paris Hilton öccsét, a 24 éves Barron Hilton-t péntek este rendesen helyben hagyták. A srác állítása szerint, sérüléseit Lindsay Lohan emberei okozták. Paris bosszút forral.

Paris Hilton milliókat költött, hogy Miley Cyrus legyen belőle

Paris Hilton, a minden évben megrendezett Playboy Halloween bulijára Miley Cyrus-nak öltözött. Hilton kisasszony nagy rajongója a botrányos énekesnőnek, ezért választotta a jelmezt.

Paris Hilton újra riszálós klipet forgatott

Paris Hilton és Lil Wayne legújabb közös számához megjelent a klip is a napokban.

Seherezádé lekörözte Paris Hiltont

A Való Világból ismert Seherezádé, harmadik helyezést ért el, a Világ Legszexisebb Modell-DJ versenyen. A hotel örökösnő, azaz Paris Hilton így a negyedik helyre csúszott vissza, szorosan a valóságshow hős szőkeség mögé.

Villants a címlapért- leghíresebb celeb villantások

A sztárok előszeretettel mutogatják magukat egy kis figyelemért, és egy-egy előre megírt forgatókönyv alapján villantanak mellet, vagy (jobb esetben) bugyit, akár a vörös szőnyegen is. A cél egyértelműen a címlap és a figyelem. Nézzük ki, meddig ment el egy kis hírhedtségért!

Kutyabolond sztárok!

Azt mondják az ember legjobb barátja a kutya! Így hát nem csoda, hogy akad néhány olyan híresség, aki még a vörös szőnyegre is kedvencével érkezik!