2019. december 11.
Keresés

Punnany Massif nélkül nincs is Budapest Park

Nem lenne az igazi a nyár, egy jó Punanny koncert nékül a Budapest Parkban!

Punnany Massif új klip - Nem Szerelem

Új klippel jelentkezett a Punnany Massif.. Mátétól és Wolfie-tól már megszokhattuk, hogy olyan témákat dolgoz fel, ami a mai fiatalok mindennapjait határozza meg.

Punnany Massif szezonzáró koncert a Budapest Parkban

Szeptember végén zár a Budapest Park. Az idei év legnagyobb siker zenekarával a Punnany Massif-val zárja a Park a szezont

Kapuzárási piknik a Budapest Parkban

Vége a nyárnak, zár a Budapest Park is. Ebből az alkalomból 4 napos pikniken hallgathatod meg az idei nyár legnagyobb slágereit.

Íme a Top 10 Punnany Massif sláger

A Punnany Massif zenekar idén július 24-én ünnepli 12 születésnapját. Ebből az alkalomból összeállítottuk a zenekar TOP10 slágerét.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Lúdbőrös lemezbemutató Szabó Balázs módra

Lélekmelengető muzsika töltötte be az A38 hajó minden zegét-zugát pénteken este, Szabó Balázs és az ő Bandája lemezbemutató koncertjén. A zenekar áprilisban megjelent Élet elvitelre című harmadik stúdióalbuma március óta az ország számos városában rajongókat gyűjtött, míg végre a budapesti közönség előtt is felcsendültek dalai.