2019. február 18.
Keresés

Orosz dívaként pózolt Jennifer Lopez

A latin világsztár ezúttal az orosz Harper's Bazaar címlaplánya lett, s bátran kijelenthetjük, hogy extrém fotósorozat készült.

Fekete angyal, nagyvárosi divatguru és kivillanó keblek az őszi divatkampányokban

Tény és való, hogy nem az ősz a legkedveltebb évszakunk, azonban azt is el kell ismernünk, hogy ebben a szelesebb időszakban is születnek izgalmas fotósorozatok. Legnépszerűbb magyar modelljeink pedig a hűvösebb napokon is képesek egy kis melegséget lopni szívünkbe! Íme az októberi divatanyagok, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Magyar lány diktálja a beach trendeket az Egyesült királyságban

Ismét egy magyar modell mellett döntött az egyik divatmagazin, amiben a vízpartok trendjeit mutatják be a szerkesztők.

Arábia hercegnője lett Rihanna

Rihanna igazi divatikon lett az utóbbi időben, hiszen rendre őt választják meg a legstílusosabb sztárnak. Ráadásul a legnagyobb divatmárkák is újra meg újra behódolnak neki.

Íme a legkompromittálóbb, szexuálisan túlfűtött divatanyag

A tizenöt éves 032c. com divatmagazin népszerűsége úgy tűnik nem hagy alább. Olyan világszínvonalú újságok ismerték el a lap munkáját, mint a párizsi Vogue vagy a The New York Times.

Bőrben és csipkében pózol címlapon a világ leghíresebb modellje

Mindössze 15 éves volt, mikor kivívta helyét a világ 3 legnépszerűbb modelljei között Naomi Campbell.

Szeretőt tart SP barátnője?

Éder Krisztián, azaz SP párját Ázsiában fedezték fel. A gyönyörű magyar modell több mint 2 éve foglalkozik modellkedéssel.

Koppintás lenne Palvin Barbi új anyaga?

Minden kétséget kizáróan: ez a munka maga a gyönyörűség! Ám lehet, hogy koppintás?

Gisele Bündchen lett a Vivaras új arca!

A gyönyörű szupermodellről legutóbb akkor hallhattunk, amikor a strandon lazított kislányával, Vivian-nel. A szépség összeöltözött az aprósággal, így minden bizonnyal ők lehetnek a vízpart legcukibb anya-lánya párosa.

Lánya ad tanácsokat Kate Moss-nak

Kate Moss mutatta be a Harper's Bazzar új kollekcióját a múlt héten megrendezésre került divatbemutatón. Természetesen a tavaszi szettek kapcsán megjelent egy kiadvány is, amelyhez Terry Richardson készítette fotókat.