2018. október 20.
Keresés

Így szervezd meg a legrémesebb bulit!

Lassan újra támadnak a zombik, és ha egy kicsit odateszed magad, idén még akár a „legjobb halloweeni házibuli szervezője” címre is esélyes lehetsz. Kreatív kiegészítők, ütős zenék, pár rémesen bizarr vodkás ital és rágcsálnivaló, és már indulhat is a horror parti.

Tök buliban Halloweeneztek a sztárok

Korcsolyát húztak sztárjaink, hogy a Jégteraszon egy jó hangulatú, izgalmas sorversennyel ünnepeljék a Halloweent a Cseppkő Gyermekotthon lakóival. A jótékonysági esemény arc- és testfestéssel indult, és míg LL Junior Dukai Reginával főként a motívumok rajzolásában jeleskedett, Young G., Gergely István és Oláh Gergő a jégpályán mutatták meg „tökös” oldalukat.

2013-ban ezek voltak a legjobb bulik

Idén sem volt okunk a panaszra! Rengeteg koncert, fesztivál és buli adta meg a lehetőséget, hogy a 2013-as év is felejthetetlen emlékeket idézzen fel bennünk, ha nosztalgiázni támad kedvünk.

Így néznek ki a magyar celebek Halloweenkor

Az ősi hagyományból kialakult ünnep, a halloween elsősorban az angolszász országokban volt nagy divat, mára már az egész világon elterjedt.

Nicki Minaj dominaként sokkol

Nicki Minaj halloween alkalmából bújt nagyon vad jelmezbe. Az énekesnő elvileg rendőrnőnek akart öltözni, azonban a szerelése jobban hasonlít egy dominájéhoz.

Miley Cyrus újra villantott

Miley Cyrus ezúttal egyik mellét mutatta meg a nagyvilágnak. Az énekesnő a napokban nyilatkozott arról, mennyire szeret meztelenkedni.

Paris Hilton milliókat költött, hogy Miley Cyrus legyen belőle

Paris Hilton, a minden évben megrendezett Playboy Halloween bulijára Miley Cyrus-nak öltözött. Hilton kisasszony nagy rajongója a botrányos énekesnőnek, ezért választotta a jelmezt.

HALLOWEEN 2013 -Hello Baby

A Halloween buli középpontjában idén is a fantázia és az őrültség áll: a jelmezek lehetnek viccesek, botrányosak, szexik, vagy bármi, ami teljessé teheti az év e különleges éjszakáját.

Halloween buli a FORMAT:B-vel

Ismét Budapesten a Format:B!
FIGYELEM! Halloween alkalmából EXTRÉM ÖLTÖZETBEN érkezőket egy AJÁNDÉK LONG DRINK-kel jutalmaznaka a KURIOZ BÁR-ban!

12th The Debut Birthday & Halloween Party

A Debut Halloween és Chriss Ronson szülinap hátborzongató kombinációja vár mindenkit a Cinema Hall-ba. A Debut legendás a jelmezes arcokról! Reméljük ez idén sem lesz másként!