2018. augusztus 15.
Keresés

Zimány Linda is a rövidre voksol!

Bár Zimány Lindát gyönyörű hosszú hajával szokhattuk meg, most mégis úgy döntött, hogy rövidre vált! Instagram oldalán közzétett vadító fotóiba már a rajongói is beleszerettek, hiszen új, vállig érő frizurája nemcsak, hogy jól áll neki, de abszolút követi a nyári trendeket is.

Hogyan legyen tökéletes a hajam?

Erőtlen, vékony szálú a hajad? Hiába sütöd be a hajad, 10 perc múlva kidobja a hullámokat? Dús hatású, tartós frizurát szeretnél? Vagy egyszerűen megszabadulnál a göndör tincsektől? Íme néhány tipp az egészséges haj megőrzéséhez!

Nem mindegy, hogy milyen hajegyenesítőt használsz!

Mi alapján döntsük el, hogy egy hajegyenesítő megfelelő-e? Összeszedtünk néhány fontos dolgot, amit mindenképpen gondolj át, mielőtt megveszed álmaid hajformázóját. Kipróbáltuk a Philips legújabb hajegyenesítőjét (Philips Pro Straightener) és nekünk bevált.

Victoria Beckham a hajkoronák királynője!

Derékig érő, rövid szőke,vagy hosszú gesztenyebarna. A Spice Girls egykori ikonja gyakran változtatta frizuráját az évek során, mióta címlapokon, médiában szerepel. David Beckham felesége egy igazi divatdiktátor, legalábbis a hajkoronák tekintetében biztosan!