2020. július 4.
Keresés

Saját és barátai ruháit árusítja két napon át a szupermodell!

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. A szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amivel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni.

Több mint 4 ezer kiskorút nem találnak!

Megdöbbentőek a legfrissebb adatok: tovább nőtt a fiatalkorúak eltűnésének száma Magyarországon. Idén hatodik alkalommal rendezik meg a jelenséghez kapcsolódó Ezer Lámpás Éjszakája társadalmi célú programot.

Alapítványt hoz létre Cozombolis!

Cozombolis több éve már, hogy a zenélés mellett időt szán a jótékonyságnak is. Nem is akárhogy! A zenész ugyanis idén második alkalommal hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezett tábort, amelyre ezúttal Szolnokon került sor.

Puskás Peti gyerekeket vert át, de már megbánta

Útvesztőbe került Puskás Peti – az énekes kipróbálta a Telenor Átlátszó Labirintusát, amelyből csak úgy lehet kijutni, ha az ember jó és etikus döntéseket hoz. Peti végül kitalált az útvesztőből, de elárulta, fiatalabb korában előfordult, hogy ő is letért a helyes útról.

Bébiszitterként dolgozott Puskás Peti

A színész-énekes néhány órára kipróbálhatta, hogy milyen egy óvodai és bölcsődei csoport felügyelőjének lenni. Peti még a gyerekek játékait, alacsony kézmosóját, és az igazi ovis teát is letesztelte.

Fotósorozat hívja fel a figyelmet a gyermekek jogaira

Egy igazán különleges munkával szeretné felhívni a figyelmet a hátrányos helyzetben lévő gyerkőcök jogaira a tehetséges fotós.

Hátrányos helyzetű gyerekeken segítenek a Miss Balaton szépségei

Minden a Miss Balaton 2014-es versenyre jelentkező szépségek nevezési díjaival egy-egy alapítvány munkáját segíthetik. Azok, akik nem jutnak be a TOP100-ba, megduplázzák a regisztráció díját, amellyel a kiválasztott szervezetet támogatják.

Jógyerekek képeskönyve

1845 karácsonyán Dr. Heinrich Hoffmann hiába járta a boltokat, hogy hároméves kisfiát meglephesse egy mesekönyvvel, nem talált kedvére valót. Így maga írt és rajzolt egyet.

Zenével segítenek rákos gyerekeken a sztárok

Nemes ügyhöz csatlakozott Szabó Kimmel Tamás és Mező Misi. A Zenével a Rákos gyermekekért alapítvány tagjai személyes jelenlétükkel, valamint a zene erejével próbálnak mosolyt csalni a kis betegek arcára.

Egy hely az újrakezdéshez - Jó Pásztor Anyaotthon

Sajnos sok gyereknek nem adatik meg az, hogy nyugodt legyen a gyermekkoruk. Rengeteg olyan bántalmazott anya él Magyarországon, akiknek menekülniük kell kisgyerekeikkel, mert lehetetlen élethelyzetbe kerültek. Nekik nyújt segítő kezet a Jó Pásztor Anyaotthon, ahol nyugodt körülmények között kezdhetik újra az életüket az édesanyák gyermekeikkel.

Mikulásgyár 2013

Pénteken újra kinyitja kapuit a Mikulásgyár. 2013-ban már kilencedik alkalommal rendezik meg Európa egyik legnagyobb karácsonyi jótékonysági akcióját.

Weisz Fanni elfogadja másságát

Weisz Fanni, Bagi Iván, Hegyi Barbara és Csőre Gábor a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott a minap. Ahol sikerük titkát is megosztották a gyerekekkel.

Nemzetek Karácsonya a Nemzetiben

November 29. és január 2.-a között várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Múzeum a Nemzetek Karácsonyával. A 35 napig tartó rendezvényen minden héten más-más nemzetek mutatkoznak be tradicionális ételeikkel, italaikkal és különleges kultúrájukkal.

Keleti Andi okosmatricát ajándékoz

Keleti Andi már előre gondolkozik a karácsonyi ajándékok biztonsága érdekében. Nem bíz semmit a véletlenre, okosmatricával biztosítja értékeit.

Botrány! Pikali Gerda rendőrt hívott gyerekei apjához!

Rékasi Károly és Pikali Gerda nyilvános szerelmét a színésznő gyermekei nem tudják elfogadni. Gerda hétvégére ex-férjétől szerette volna elhozni gyerekeit, azonban az eddig simán ment találkozás kudarcba és viszályba fulladt.