2019. június 19.
Keresés

Saját és barátai ruháit árusítja két napon át a szupermodell!

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. A szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amivel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni.

Dobó Ági: „A fiam úgy jár orvoshoz, mintha játszóházba jönnénk”

Dobó Ági és Péter Szabó Szilvi életük legboldogabb időszakát élik. Mióta édesanyák lettek a gyermekeik az elsők. Felelősségteljes anyukák, akik a saját egészségük mellett a gyerekeikére is nagyon tudatosan odafigyelnek. Rendkívül fontosnak tartják a szűrővizsgálatokat, ezért a kisgyermekkori szemvizsgálat elvégzése sem volt kérdés számukra.

A hétvégén indul az aprónép fesztiválja, a Generali Gyerek Sziget

Immáron 15 éve egy hónapra a gyerekek paradicsomává válik a Hajógyári-sziget, június minden szombatján és vasárnapján. Így lesz ez az idén is, június 4-én, azaz szombaton „tárul Miki mókatára”: nyit a Generali Gyerek Sziget, ahol több száz féle „tennivalóból” válogathat a család.

Több mint 4 ezer kiskorút nem találnak!

Megdöbbentőek a legfrissebb adatok: tovább nőtt a fiatalkorúak eltűnésének száma Magyarországon. Idén hatodik alkalommal rendezik meg a jelenséghez kapcsolódó Ezer Lámpás Éjszakája társadalmi célú programot.

Alapítványt hoz létre Cozombolis!

Cozombolis több éve már, hogy a zenélés mellett időt szán a jótékonyságnak is. Nem is akárhogy! A zenész ugyanis idén második alkalommal hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezett tábort, amelyre ezúttal Szolnokon került sor.

Puskás Peti gyerekeket vert át, de már megbánta

Útvesztőbe került Puskás Peti – az énekes kipróbálta a Telenor Átlátszó Labirintusát, amelyből csak úgy lehet kijutni, ha az ember jó és etikus döntéseket hoz. Peti végül kitalált az útvesztőből, de elárulta, fiatalabb korában előfordult, hogy ő is letért a helyes útról.

Pásztor Anna éjszakánként a kisfiával „bulizik”

Pásztor Anna, az Anna and The Barbies énekesnője huszonöt éve ismerte meg szerelmét, a párnak tavaly kisfia is született. Az Anna and The Barbies vagány énekesnője közelebbi terveiről és magánéletéről is meglepően őszintén nyilatkozott a Class fm-nek.

Bármelyik pillanatban megérkezhet Gombos Edina kisfia

Gombos Edina majd’ kicsattan a boldogságtól. Gömbölyödő pocak ide vagy oda, a TV2 népszerű műsorvezetőnője tökéletesen megőrizte nőiességét, sőt a várandósságát beárnyékoló betegséget is legyőzte. A véghajrát pedig egy szülést segítő géllel kívánja könnyebbé tenni.

Gyermekei is kampányolnak Oláh Gergőért

Oláh Gergő gyerekei, látva, hogy milyen sokat készül apukájuk A Dal szombati középdöntőjére és mennyire fontos neki A tükör előtt című száma, kérték szüleiket, hogy hadd segítsenek a kampányolásban. Gergő mindenképpen csak egy pozitív üzenetű, kedves akcióba szerette volna bevonni a kicsiket, így született meg ez az aranyos kampányfotó.

Előkerültek Fluor Tomi gyerekkori videói!

Két hete dübörög a Ki Mit Tube, a YouTube-on zajló tehetségkutató. Miközben szépen gyűlnek a produkciók – eddig több mint 200 induló szállt versenybe –, különös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról.

Bébiszitterként dolgozott Puskás Peti

A színész-énekes néhány órára kipróbálhatta, hogy milyen egy óvodai és bölcsődei csoport felügyelőjének lenni. Peti még a gyerekek játékait, alacsony kézmosóját, és az igazi ovis teát is letesztelte.

Cameron Diaz úgy érzi nem anyának született

Cameron Diaztól megszokhattuk, hogy minden alkalommal kirobbanó formában áll kamerák elé. Legújabb filmjében szexi oldalát mutatja meg nekünk.

Pöttömkert a Parkban

Július 6-án délelőtt 10-kor másodszor nyitja tágra kapuit a Pöttömkert, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

Sarka Kata jótékonykodásra neveli gyermekeit

A hírességek körében is egyre gyakoribb, hogy jótékony célra hívják fel a figyelmet. Így volt ezzel Hajas Laci és fia, Sarka Kata és két gyermeke Noncsi valamint Dávidka, akik kiürítették a padlást is gyerekjátékok után kutatva. Nemcsak a sztárcsaládok, hanem civil családok is segítettek személyes a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás közös adománygyűjtő akciójában.

Szívfacsaró videó a gyerekbántalmazás ellen

Erről a témáról sajnos nem lehet eleget írni, mert ez is olyan, mint a
családon belüli erőszak. A legtöbb esetben zárt ajtók mögött történik, és túl nagy számban van jelen a felderítetlen esetek száma.