2019. február 18.
Keresés

Gourmet fesztivál 2018: a gombóctól a nemzetközi csúcsgasztronómiáig

Idén is érdemes lesz a pünkösdi hétvégén a Millenárisra zarándokolnia a minőségi gasztronómia szerelmeseinek, ahol az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 17-20. között mutatja be Magyarország top éttermeit, legjobb cukrászdáit, borászatait, a hazai gasztronómia aktuális finomságait, és ízelítőt ad a nemzetközi csúcsgasztronómia világából is.

Budapestre érkezik a világ tizedik legjobb étterme

A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a legjobbat vonultatja fel Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválja a pünkösdi hétvégén, május 17-20 között a Millenárison. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál idei témái a gombóc, a kaviár és a pezsgő.

GA-LIBA Gasztrofesztivál Szombathelyen!

GA-LIBA Gasztrofesztivál a mulatás jegyében a szombathelyi Főtéren! A liba-lakoma eredete egészen 1171-ig nyúlik vissza, amikor a gazdasági munkák lezárásaként a cselédek megkapták az évi bérüket és hozzá ráadásként egy libát. A szombathelyi Ga-Liba eseményén nem csak mindenféle finomság, de izgalmas koncertek is várják a vendégeket. Fellép többek között Kökény Attila, a Big Band, és Péterfy Bori is.

22. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

Hazánk egyik legnagyobb múltú fesztiválja immár huszonkettedik alkalommal várja a blues és más színvonalas zenei stílusok kedvelőit a Duna menti városba. Paks az eltelt bő két évtizedben a zenerajongók, a gasztronómia iránt érdeklődők és a borbarátok számára kihagyhatatlan helyszínné, mondhatni kötelező programmá vált július első hétvégéjén.

Főzdefeszt és Street Food Show

Amikor az élvezet az úr! 90 fajta sör, homár, fagylalt és tészták - a gasztronómia szerelmeseit várja a Főzdefeszt a Műegyetem rakparton Pünkösd hétvégéjén.

Gourmet Fesztivál

Elő az ízlelőbimbókkal ! Az idei Gourmet Fesztivál tökéletes választás a gasztronómia szerelmeseinek.