2019. április 18.
Keresés

RetroStars 2014: A Balaton Legnagyobb Retro Fesztiválja!

Magyarország legnagyobb Retro Fesztiválja idén nyáron is megrendezésre kerül! Ezúttal a balatonfüredi Sun Cityben tombolhatsz egy nagyot és utazhatsz vissza a múlt nagy slágereihez! A Retro Fesztiválon idén olyan előadókkal bulizhatsz, mint a Desperado, a Kerozin, a V-tech, a Groovehouse, vagy éppen a Fresh! Másnap munkaszünet, így bizony nincs ok a kifogásra! Vízpart és jó zene! Irány Balatonfüred!

Több év után itt az új Fresh sláger! - Interjú

Talán kevesen tudják, hogy a Fresh együttes sosem szűnt meg létezni, hiszen Viki és Andi folyamatosan járták az országot fellépéseikkel. A lánybanda csupán nem szerepelt annyit a médiában, mint korábban és új dallal sem jöttek elő.

PAFE 2. Nap: A britek éjszakája

Hőség és kábulat, rock & roll és izzadság, zúzós metál és pogózás, underground és lazulás, hip – hop és ugrálás, lemezpörgetés és diszkózás jellemezte a PAFE második napját, ami már sokkal több embert vonzott mint az első.

Hegyalja Fesztivál 2013 - 06.27.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat.