2019. május 21.
Keresés

Újra modell lett ÉNB Laura

Korábban modelkedett Milánóban, nemrégiben Nánási Pál fotózta, most pedig ismét kamerák elé állt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Laura.

Tejben fürdött ÉNB Bori

Élete legerotikusabb fotózásán van túl az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Bori. A 26 éves sorozatsztárról korábban már készültek erotikus képek, de ennyire bevállalósak még sohasem.

Iszak Eszti: „Nem minden az, aminek látszik”

Szinte mindig mosolyog és jókedvű a közösségi oldalain Iszak Eszti. A szép műsorvezetővel ugyan nem csak jó dolgok történnek, de a Facebookon igyekszik ezt nem hangsúlyozni. Nem ő az egyetlen, aki így tesz, ezzel azonban sokan hamis képet festenek magukról. Tudja ezt a népszerű műsorvezető is, aki most egy különleges fotózással hívja fel a figyelmet arra, hogy a közösségi oldalakon nem minden az, aminek látszik.

Extrém fotók készültek a SportKlub műsorvezetőjéről

Különleges helyszínen, egy elhagyott gyártelepen fotózták a SportKlub csinos műsorvezetőjét. Nemcsak a környezet, a ruhák is egyediek voltak, hiszen Aryee Claudia Dedei – alias Tücsi - egzotikus szépségét szűk bőrszerkók emelték ki.

Férfiak szagolhatják Rihannát

Rihanna a férfiaknak kedvez egy új illattal. A barbadosi díva Twitter oldalán adta hírül, hogy egy hihetetlenül szexis, férfias parfümre számíthatunk, amelytől a csajok garantáltan megőrülnek majd. Olyan szinten, hogy többé nem akarják levenni a pasik pólóit!

Jessica Alba a tequilát sem veti meg

A szexszimbólumnak számító színésznő nem lett alkoholista, csupán egy újabb egzotikus fotósorozattal rukkolt elő. De hangoztatja, hogy nem akar mindenáron hibátlan lenni. A kétgyermekes anyuka végre legyőzte belső démonait, és most egy sokkal magabiztosabb nőként mosolyog vissza ránk.

Adele retteg a fotósoktól!

Különös fóbiája van a világsztárnak. Adele olyannyira utálja, ha fotókat készítenek róla, hogy egyenesen reszket a vakuktól. Az énekesnő nemrég pszichológustól kért segítséget.

Dögös díva lett a Sugarloaf új énekesnőjéből - Interjú

A Sugarloaf 20 éve már, hogy ostromolja a slágerlistákat. Májusban pedig megtudtuk, hogy a formáció élén egy új énekesnőt, Nkuya Soniát köszönthetjük.

Bende Adrienn a Barátok közt sztárjának mutatta be versenyautóját

Kardos Eszternek, vagyis a Barátok közt Illés Vandájának mutatta be versenyautóját Bende Adrienn. A Lotus Ladies Cup versenyzője felhagyott a szépségiparral és csak az autóversenyzésre koncentrál.

Oleg Borisuk hűtlen a munkáihoz - Interjú az extrém fotóssal

Manapság egyre több a feltörekvő divatfotós, ám kevesen vannak, akik olyan képzelőerővel és profizmussal rendelkeznének, mint interjúalanyunk, az ukrán származású Oleg Borisuk, aki legutóbb a Viva Tv műsorvezetőjét, Iszak Esztit fotózta.

Búzamezőn szexiskedett Hien

A vietnámi énekesnőt nem más fotózta, mint a szintén zenész Kasza Tibi. A fotóssá avanzsált egykori Crystal frontember a szabadban örökítette meg Hien természetes báját.

Katie Holmes levetkőzött!

Tom Cruise exfelesége tündöklőbb és magabiztosabb, mint valaha. Legalábbis ilyennek tűnik a Glamour legújabb számához készült fotókon, amiben megosztja velünk mostani életét, érzéseit és legújabban teljesült álmát.

Olimpikonok, akik meztelenül pózolnak

Nem meglepő, hogy a hollywoodi sztárok sokszor megszabadulnak a ruháiktól, ám azt nem sokan gondolnák, hogy bizony az olimpikonok sem félnek megmutatni bájaikat. Az ESPN Magazin ismét felfedte azokat a sportolókat, akiket a magazin hasábjain láthatunk majd.

Ördög Nóri szexi kismamaként pózol

Kijelenthetjük, hogy Ördög Nóri élete legboldogabb időszakát éli meg, hiszen hamarosan világra hozza második gyermekét, éppen ezért férje, Nánási Pál kamerái elé állt ismét, hogy rögzítsék a nagy nap előtti pillanatokat.

Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája bevállalt egy lányt

Régóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel- Nappal Budapest sztárja Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.