2020. február 28.
Keresés

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Anti Fitness Club 12. születésnapi koncert

Rövid őszi koncertszünete után az A38 Hajón tér vissza az AFC, hogy méltóképp megünnepelje fennállásának TIZENKETTEDIK évfordulóját. A két frissvérű, ám borzalmasan tehetséges zenekar, a budapesti Our Youth és a pécsi SirVive nyitányára már bizony ildomos lesz megérkezni. Az AFC korábbi gitárosaival kiegészülve, valamint Szekeres Andris (Junkies) vendégszereplésével teszi különlegessé a tucadik évfordulót.

Molnár Tamás és a zongorista est az A38 hajón!

Korábbi nagysikerű előadásukat követően Molnár Tamás és a zongorista ismét színpadra lép. Ezúttal az A38 hajó kultikus koncerttermében szólalnak meg a főhős kedvenc szerzeményei egy, a megszokottól intimebb hangulatban, zongorára hangszerelve. Az alapvetően lírikus előadást, a dalok mögött meghúzódó őszinte, szellemes történetek, valamint vendégművészek tesznek különlegesen emelkedetté. Vendég ezúttal nem más lesz, mint Járai Márk. A Pécsről indult gitáros-énekes mára már rutinszerűen koncertezik, jellegzetes énekhangjával jól harmonizálnak az általa feldolgozott dalok, olyannyira, hogy neki tulajdonították a Youtube-on fellelhető legjobb Lana Del Rey feldolgozást is. A coverek mellett Márk saját dalain is dolgozik, illetve a szólóprojektjén kívül a Halott Pénz énekes-frontembereként is láthatjuk a színpadon.

Csúcson a fitness modell - interjú Fekete Tündével

Gyönyörű, tehetséges és számos hazai illetve külföldi verseny dobogósa. Az egykori playmate, Fekete Tünde ma már az egyik legtöbbet díjazott fitness modell, akinek célja, hogy megszerezze a torontói világbajnoki címet.

Együtt megy a Balatonra Kulcsár Edina és Müller Attila

Harmadszor kerül megrendezésre a Fitbalance Beach Club Siófokon, a Beach Clubban július 26-án. A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlanak majd az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhatnak az érdeklődők. A sportprogramokon túl, a Magyar Testépítő- és Fitness Szövetség nyári versenyeit is itt rendezik Fitnessmodell és Men’s Physique kategóriában.

Üzletasszony lett a férfimagazinok sztárja

Fekete Tünde nevét első sorban a férfimagazinok kedvelői ismerhetik. A fiatal lánynak mindene a sport, és versenyzőként is próbára teszi magát a közeljövőben!

BRAVO OTTO 2013: Így tündököltek a sztárok

Szombat este 20:00 órától a WestEnd City Center tetőteraszán adják át az Arany Indiánokat a fiatalok idei kedvenceinek. Összeállításunkból kiderül, hogy tavaly milyen szettekbe bújtak a nyertesek, a jelöltek, és a többi egybegyűlt híresség!

Millenáris Gyereknap

Zene-és sportkedvelők figyelem! A Millenáris fülbemászó dallamokkal és sportos programokkal vár benneteket!

A Fitbalance a különböző edzések, új gépek és csoda kütyük tárháza

Idén is megrendezték a Fitbalance Aréna rendezvényt. Mint már megszokhattuk, most is nagyon népszerű volt, hiszen több mint 100 edzés, 150 kiállító, és több mint 5000 látogató népszerűsítette a rendezvényt, amelyen kiemelt szerepet kaptak hazai sztárjaink is.

Díjleső 2014: BRAVO OTTO – Ki lesz az Év együttese?

Április elején kihirdették a BRAVO OTTO hivatalos jelöltjeit. A közönség 25 magyar, és 25 külföldi előadóra szavazhat, valamint egy magyar hírességnek megvoksolhatja a BRAVO IDOL arany indiánját is.

Megnyílt Schobert Norbiék világhódító gyorsétterme

Rubint Réka és Schobert Norbi neve hallatán mindannyian a lassan világhódító Update termékekre gondolunk, amelyek emberek százainak változtatta meg az életét. A mindig újító fitness páros most is hatalmas meglepetéssel rukkolt elő a fogyni vágyók számára.

A csajok bosszúja az edzőteremben

Ma is adtam a felesleges kilóknak, melyek szép lassan ugyan, de kezdenek átalakulni izmokká.

Harcosok klubja, avagy leküzdeni a fájdalmat

Egy edzés nem csupán az adott gyakorlat elvégzéséről szól, hanem a koncentráció és saját határaink átlépése is fontos momentum, pl.: a fájdalom leküzdése.

Erőnek erejével: súlyemelés, gumikötél, hasazás

A mai edzés főszereplői a súlyok és a gumikötél volt. Új gyakorlatok és eszközök segítenek legyűrni a zsírpárnákat.

Halálos iramban készül a bomba forma!

Nincs is jobb érzés, mint, amikor úgy lépsz be a konditerembe, hogy egyre jobban kedveled az edzéseket.