2018. május 27.
Keresés

EFOTT első nap - 2017

„Soha többet nem lesz ilyen pillanat, amikor ti és mi így együtt vagyunk, ilyen formában, mindannyian – ezért is különleges a pillanat!” (Kowalsky)

Suzuki ViaDal az Akváriumban

2014-ben megrendezésre került a Suzuki viaDAL-klipverseny, melyen 6 zenekar nyert egymillió forintos klipforgatást. Ezt követően megjelent a Suzuki viaDAL Crossover lemez, melyen 12 előadó 6 közös száma szerepel. Mindezt a másodszorra megrendezésre kerülő Suzuki viaDAL Live koncerttel foglalják keretbe. A fellépők a 2014-es viaDAL-repertoárból kerültek ki.

FISH & Nemzeti Halnap a Track-ben

NEMZETI HALNAP, JUBILÁLÁS, ŐSBULI!
Mert a szokásosan odab*szós Fish! koncerten most nem kevés évfordulózás is lesz ám: ugye, 15 éves a zenekar és ugyan ünnepeljék már meg szabadtéren is...aztán itt ez a Zsolti gyerek (a zenekar legalja), aki ezen a napon épp 10 éve koptatja fürge ujjait a halrajban...

SZIGET Fesztivál - ELSŐ nap programok

Már nem kell várnotok arra, hogy Európa legnagyobb buliján vegyetek részt. Kezdetét vette hazánk legszínesebb fesztiválja, amely mára már igazi kulturális eseménnyé nőtte ki magát.

VOLT Fesztivál- ÖTÖDIK nap programok

Kezdetét vette az idei Volt Fesztivál, Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amelyet 1993 óta minden évben Sopronban rendeznek meg. A nagy eseményen a zenei paletta összes nagy alakja jelen lesz, így garantáljuk, hogy Te is megtalálod a számodra legizgalmasabb koncertet, legyen szó rock, pop, elektronikus, világzenei vagy akár a jazz műfaj képviselőiről.

Élménykülönítmény Fesztivál a kedvenceiddel

Neked szól a dal a Dürerben június 15-én, a 21. K&H Mozdulj! maraton- és félmaratonváltó napján! Fuss, adományozz, szurkolj és lazíts az Élménykülönítménnyel!

PAFE 3. Nap: A Quimby lenyomta Biffyt

A magyarok hazaira vágynak, na de leginkább a Quimbyre. Ez derült ki a PAFE harmadik napján, ahol hiába lépett fel a Szigetet is megjárt világsztár, nevezetesen Biffy Clyro, nézőszám tekintetében versenyre sem kelhetett Kiss Tibivel és zenekarával.

FISH! a Barba Negra Track-ben

A FISH! az ország összes színpadán ugyanazt jelenti: önfeledt szórakozás, eszméletlen buli, beszólogatás és közönségizgatás...

Fish! Koncert a Trackben!

Vigyázat, támad a Hal! Hatalmas szabatéri bulit tart a Fish! a Barba Negra Track színpadán.

GoldFish a Hallo Baby Barban

Először lép fel hazánkban az elektronikus zene koronázatlan királya a Goldfish.

GOLDFISH a Hello Baby-ben

Az immár egész világot bejárt, Afrika legdélebbi városából származó elektronikus duó, a GOLDFISH Budapestre érkezik!

Alterába Fesztivál

Az idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a könnyűzenei fesztivál július 16-20. között. A fesztivál a mai kedvelt alternatív és rock zenekarokat vonultatja fel Körmenden.

Fishing on Orfű 2014

Fishing On Orfű 2014 nem csak az alterfeszt 7. köre lesz a hazai palettán, de itt lehetünk tanúi a Kispál és a Borz nagyon várt visszatérésének is.

Megyer Camp Fesztivál 2014

Természetesen a Megyer Camp 2014-ben ismét beáll a hazai fesztiválhangulat-gyártók élvonalába, és hatalmas bulit kerekít majd 2014. június 26. és 28. között, olyan fellépőkkel fémjelezve, mint például a Depresszió, Road, Anna & The Barbies, Fish!, Haelo, Kowalsky meg a Vega, Supernem és még sokan mások.

Szülinapi halkonzerv, avagy így kell ünnepelni

Őrületből nem volt hiány a Fish! zenekar 15. születésnapján. Lufik, papírrepülők, ugrálás, szörfözés jellemezték leginkább a bulit, ami biztos, hogy mindenkiben nyomot hagyott. Volt, akiben a kelleténél nagyobbat is.