2018. május 27.
Keresés

Vásárolj okosan trendi cuccokat a fesztiválszezonra

Itt a nyár és a fesztiválszezon, és egyre több lehetőségünk van válogatni a világmárkák különböző bohém, akár extravagáns kollekciói közül. A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal is. A legelismertebb divatházak előrejelzéseiből készített Fashion Days trendjelentés alapján, íme, néhány divattipp, hogyan vásárolj okosan és stílusosan az idei nyárra.

Meggyes finomságok és kerákpártúra a Keceli Meggyfesztiválon

Melyik a legkedveltebb meggyes finomság? Ki főzi a legfinomabb lekvárt? Ki tud a legmesszebbre meggymagot köpni? Ez is kiderül Kecelen a június 12-13. között rendezendő Meggyfesztiválon. A savanykás gyümölcs rajongói hatodik éve gyűlnek össze a Kiskunság, a Bácska és a Kalocsai Sárköz találkozásánál, hogy meggyből készült termékeket, többek között sört, bort és pálinkát kóstoljanak. A szervezők gondoltak a mozgás szerelmeseire is, az aktív kikapcsolódás kedvelői bringatúrákon vehetnek részt.

NOWmagazin - Fesztiválszezon záró buli a RoHAM Bárban

Egyszer csak idén is vége lesz a fesztiváloknak, a RoHAM pedig becsülettel végigjárta majdnem mindet. Ebből szeretnének egy jóféle buli keretében néhány morzsát mutatni nektek, a fesztiválok forgatagában ugyanis dolgoztak is egy picit. Az ott készült videókból összevágtak nektek egy vérbeli rock and roll összesítést, amit jól le is vetítenek, utána pedig zene érkezik a legjavából. A vetítés után Zságer-Varga Ákos kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli zenetárából szól majd a bulihoz való! Welcome drink lesz, ha ti is ott lesztek!