2020. július 2.
Keresés

SpongyaBobbal díszítették a sztárok a gyermekkórházat

Boldog gyermekarcok, barátságos rajzfilmfigurák, színes festékek – Bogi és Miskovits Marci ecsetet ragadtak. A sztárok a Heim Pál Gyermekkórház mentőbeállójának falára a Mancs őrjárat rajzfilmsorozat segítőkész kiskutyái és SpongyaBob mellett a Bubi Guppik vidám sellőit is felfestették, hogy felvidítsák a kórházba érkező gyerekeket.

Fecskék szálltak meg egy Akácfa utcai tűzfalat

A Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál 9. tűzfala készült el az Akácfa utcában. A 80 m2 nagyságú felület témája és feladata a „Nyugalom, vagy tombolás” ellentétpár vizuális megjelenítése volt. Az alkotó - Mesterházy Károly, alias Carlos BreakOne - számára a nyugalmat leginkább a Magyarországon fészkelő madár, a fecske személyesíti meg.

Csempemozaik díszíti Budapest falait

Újabb fal készült el a Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál keretei között. A „festmény” ezúttal csempemozaikból készült a Dob utcában.

Lengyel művész festett tűzfalat Budapesten

A Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál ötödik tűzfala készült el a budapesti Akácfa utcában csütörtökön. A falfestmény témája a „Chill, vagy tombolás?” ellentétpárra épült, amely kérdéskör arra irányult elsősorban, hogy mit szeretünk jobban: a nyugalmat, vagy a tombolást, kihez melyik áll közelebb?

Elindult a Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál

Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál néven új összművészeti fesztivál indult a fővárosban. A nyárzáró programsorozat keretében tucatnyi kültéri tűzfalat festenek meg hazai és külföldi képzőművészek, de több mint 100 zenei program, számos kerekasztal-beszélgetés, és Budapest tematikájú slam események is gazdagítják a fesztivált.