2020. február 28.
Keresés

Geszti Pétert támadják új feldolgozása miatt

Az X-Faktor egykori mentora Sting egyik nagy slágerét, az Englishman in New York-ot dolgozta át. A dalhoz kisfilm is készült.

X-Faktorosnak szerzett dalt a YouTube sztárja! - Interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő, avagy TheAnklebreaker41 körülbelül egy éve tölti fel anyagait a legnagyobb videomegosztó portálra, ez idő alatt pedig számtalan felhasználó iratkozott fel csatornájára.

Ő lenne 2014 legnagyobb felfedezettje?

Megjelent a 18 éves fiatal énekes, Elyar Fox harmadik videoklipje, akinek először a Youtubra feltöltött átdolgozásaira figyeltek fel. Azóta megjelent első saját dala Do it all over again címmel, amely napok alatt nagy népszerűségre tett szert. Azt rebesgetik, hogy ő 2014 legnagyobb felfedezettje...

Íme a BuliStar TOP 5 akusztik feldolgozása!

Az MR2, avagy a Petőfi Rádió 2009 óta készít akusztikus felvételeket, ahol a magyar popzenekarok, előadók bizonyíthatják tehetségüket.

Feldolgozta a PASO a Trónok harca főcímzenéjét

Saját stílusában dolgozta fel a Trónok harca című sorozat főcímzenéjét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A zenekar a fóti díszletvárosban jelmezes videóklipet is forgatott, amely a sorozatéhoz hasonlóan középkori hangulatot áraszt. Az új dalt a Belvárosi Fesztivál többezres közönsége hallhatta elsőként szombaton a PASO 10. születésnapi koncertjén.

Kvaka Andi: Márti figyel a stílusomra, a hangomra, és a lelkemre

Az X-Faktor felfedezettje gőzerővel dolgozik, hogy tökéletesítse énektudását.