2019. december 13.
Keresés

Most megkapják a jótevők, amit érdemelnek!

Példaképnek lenni az egyik legnemesebb feladat, ám a köztünk élő mindennapi hősök gyakran háttérben maradnak. Egy rendhagyó kezdeményezés úgy változtat ezen, hogy egy Méltán Híres Példaképeket félmillió forinttal támogat jótékony tevékenységében.

Lufikkal üzentek a sztárok

Ezer lufi a Balaton felett! A több száz fellépő és fesztiválozó mellett megannyi lufi is elárasztotta a Strand Fesztivált, hiszen a The Famous Grouse whisky jóvoltából szülinapi kívánságok emelkedtek a magasba. A fesztiválozók mellett olyan hírességek is bekapcsolódtak az eregetésbe, mint Weisz Fanni, Fehér Balázs és Száraz Dénes.

Bikiniben mérte össze tudását Nagy Adri és Pintér Ada

Hazánk csinos sztárjai vitorlásokkal mérték össze tudásukat. Természetesen csak a gyakorlat kedvéért, hiszen egyikük sem áll rajthoz a közelgő Kékszalag Vitorlásversenyen.

Sipos Peti imádja a farsangot, meg persze a whisky-t

Vicces maszkok, extrém jelmezek – az Irigy Hónaljmirigy tagjainál szinte mindennaposak, azonban a farsangi őrületben is szívesen bújnak egy-egy új karakter bőrébe. Sipos Peti idén sem feledkezett meg az ünneplésről, fiaival pedig szintén évről évre új ötletekkel állnak elő.

Horváth Éva a különleges pasikat szereti

A modellből lett műsorvezetőről megtudtuk mi alapján választja meg partnereit, és azt is elárulta, hogy ő egy férfias nőnek tartja magát.

Főzzünk a skótok kedvencével!

Tudtad, hogy egy jó minőségű scotch nem csak pohárból szürcsölve nyújt feledhetetlen élményt, hanem ételek kiváló kiegészítője lehet? A skótok több mint 30 éve esküsznek a Famous Grouse whiskyre, amit előszeretettel használnak ízletesebbnél ízletesebb fogások elkészítéséhez is.