2020. augusztus 5.
Keresés

11 kilométert futottak a sztárok az Európa-napon

Ragyogó napsütésben, több mint 3000 induló társaságában állt rajthoz Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó, Molnár Andi, a SportKlub műsorvezetője, Nagy Adri színésznő, illetve Fehér Balázs a The Carbonfools énekese. A hírességek együtt vágtak neki az Európa-napi futóverseny 11 kilométeres távjának. A Budapest emblematikus pontjai előtt elhaladó megmérettetésen fej-fej mellett haladva, együtt érkeztek célba.

16. Harley-Davidson Open Road Fest

2015-ben 16. alkalommal rendezik meg a legnagyobb hazai motoros fesztiválját! Mindenkiben van egy kis Harley, bennünk is és benned is, hiszen a Harley-Davidson nem csak egy motor, hanem egy életérzés: a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés… a Harley-Davidson élmény és felfedezés!

Malamutokkal száguldoztak az ÉNB sztárjai

Alaszkai malamutokkal készültek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai a télre. Az RTL Klub népszerű sorozatának szereplői az idei síszezonban is ellátogatnak a kedvelt ausztriai síparadicsomba Oberntauernbe, így Mario Siedler turisztikai igazgató egy különleges programot szervezett nekik itt Magyarországon.

Focirajongóknak írt dalt a Honeybeast

A Dal című műsorban is bizonyító Honeybeast nem unatkozik. Amellett, hogy fellépéseikkel folyamatosan járják az országot, nemrég kijöttek legújabb videoklipjükkel is.

Jakabos Zsuzsa: „Egy fél órával életet menthetsz”

A gyönyörű úszónő véradásra buzdítja kortársait a 8. alkalommal megrendezett Országos Felsőoktatási Véradóversenyen, majdnem 13 ezer fiatal adott vért és amelynek arca idén nem más, mint Jakabos Zsuzsa volt.

Tompos Kátya és Hrutka Róbert estje a MÜPA-ban

Keresztül Európán címmel Tompos Kátya tavaly megjelent albumáról válogat a MÜPA közönségének.

A Dirty Slippers a világsiker küszöbén

A Dirty Slippers kétségtelenül hazánk egyik legnépszerűbb fiatal bandája, akik az utóbbi években sikert sikerre halmoznak.

VII. Zorall Sörolimpia Alsóörsön

Egy fesztivál ahol találkozik a zene és a sport. Két színpad, három nap, több mint 60 koncert.

Fishing on Orfű 2014

Fishing On Orfű 2014 nem csak az alterfeszt 7. köre lesz a hazai palettán, de itt lehetünk tanúi a Kispál és a Borz nagyon várt visszatérésének is.

Európa-nap 2014

Magyarország 10 éve tagja ez Európai Uniónak. Ünnepelj velük az Európa-napon május 11-én az Erzsébet téren!

Fuss együtt a legendákkal!

Olimpikon vízilabdázónk Gergely István és olimpiai és világbajnok ökölvívónk Kovács „Kokó” István együtt futnak a tömeggel az Európa-napon.

Harley-Davidson Open Road Fest

Magyarország legnépszerűbb motoros találkozója várja már több mint egy évtizede a legjobb motorok és a dögös rockzene rajongóit a Balaton északi partjára az alsóörsi Európa Kempingbe a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra.

Jakabos Zsuzsanna és SP véradásra buzdít

Jakabos Zsuzsanna Olimpiai és Európa-bajnok úszónő, olyan kitartóan buzdítja a hazai fiatalokat és sportolókat a rendszeres véradásra, hogy a 8. Országos Felsőoktatási Véradóverseny arca lett.

Nincs több titok! Nyilvános lesz az Eurovíziós zsűritagok névsora

Változtatnak a 2014-es Eurovízió szabályain, hogy igazságosabb és hitelesebb legyen a verseny. Az új szabályok szerint az összes zsűritag neve nyilvánosságra lesz hozva a csalás elkerülése érdekében.