2017. december 18.
Keresés

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

Magyarország egyik legnépszerűbb színésze, Szabó Győző is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban szerdán az RTL Klubon.

Az osztrák síparadicsomban fotózták ÉNB Alexát

Az osztrák síparadicsomban, Obertauernben, a sípálya közepén készültek szexi képek az Éjjel-Nappal Budapest mongol származású sztárjáról.

Tejben fürdött ÉNB Bori

Élete legerotikusabb fotózásán van túl az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Bori. A 26 éves sorozatsztárról korábban már készültek erotikus képek, de ennyire bevállalósak még sohasem.

Montenegróban csajozott az ÉNB sztárja

Montenegróba, a kotori öböl kapujába Herceg Novi városába utazott egy kis kikapcsolódásra az Éjjel-Nappal Budapest három sztárja, Evelin, Levente és Simon.

Jégre léptek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatni. A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán.

Joe nem akarja a régi életét élni! (videó)

Az RTL Klub sorozata, az Éjjel-nappal Budapest harmadik születésnapját ünnepelte. Joe albérletében majdnem az összes szereplő megünnepelte a 3. évfordulót. Joe sokat változott az elmúlt három év alatt, azt mondja sokkal nyugodtabb. Bár határozottsága a mai napig megvan benne.

A mellrák ellen kampányolnak az ÉNB sztárjai

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet felkérésére az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai egy kampányfilmben szerepeltek, melyben a mellrákszűrés fontosságára hívják fel a fiatalok figyelmét.

Síszimulátoron az ÉNB sztárjai

Idén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest.

A Children of Distance az Éjjel-Nappal Budapestben

Sztárzenekar emeli a hangulatot az RTL Klub népszerű sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapestben.

Az ÉNB sztárjai így emlékeznek vissza az első forgatási napra

Két éves lett Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest. A sorozat sztárjaival szülinapos buszozáson vettünk részt, várost néztünk, nosztalgiáztunk. Joe, Gábor, Lali, Regi, Miri és Dorina elmesélte nekünk, hogy az első forgatási napról milyen emlékeik vannak: Lali nagyon izgult, Joe-nak furcsa volt, Regina egy turmixgépet alig tudott bekapcsolni az izgalomtól...

Második születésnapját ünnepli az Éjjel-Nappal Budapest

Ma két éves Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest. Joe és barátai kalandjait 2013 óta követhetjük figyelemmel, két év alatt 460 részt láthattak a nézők.

Elkapták a hackert, aki ellopta Madonna dalait

December közepén egy idegen töltötte fel az internetre Madonna megjelenés előtt álló RebelHeart albumának félkész dalait. A világsztár március 15-re tervezte a CD megjelenését, amelyről 6 számot publikáltak az iTunes-on. A szerzemények 36 országban a slágerlisták élére kerültek.

Bártáncos lett ÉNB Zsófi

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija kénytelen volt újra és újra feladni álmait. Először énekesnő szeretett volna lenni, majd a lemezlovas pálya felé vette az irányt a bájos lány.

Divatnagykövet kerestetik az új műsorban!

Nyolc elhivatott fiatal hölgy, féktelen rivalizálás, egyetlen álom! Az E! új, saját gyártású sorozata elkalauzolja a nézőket egy kihagyhatatlan utazásra a divat világába, ahol a DVF Global Brand nagykövet-pozíciójáért folyik a harc, és nem más osztja a divatleckéket, mint a márka alapítója, Diane von Fürstenberg!

Malamutokkal száguldoztak az ÉNB sztárjai

Alaszkai malamutokkal készültek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai a télre. Az RTL Klub népszerű sorozatának szereplői az idei síszezonban is ellátogatnak a kedvelt ausztriai síparadicsomba Oberntauernbe, így Mario Siedler turisztikai igazgató egy különleges programot szervezett nekik itt Magyarországon.