2020. június 3.
Keresés

2015 első Random Trip koncertje

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal.

Minősíthetetlenül viselkedett Hajós az Indoor első napján

Az INDOOR FESZTIVÁL első napján hatalmas meglepetés érte a közönséget. A nagyszínpadon oszlott fel a zenekar, nem is akárhogyan. Hajós András kíméletlenül zárta le az Emil.RuleZ! korszakát.

Indoor Fesztivál

Új, háromnapos fesztivál debütál idén decemberben, a két ünnep között Budapesten, a Hungexpo területén. Az Indoor Fesztivál december 28-án indul, s a koncertek a szilvesztert megelőző napig, december 30-ig dübörögnek két színpadon, több mint harminc előadóval. A legnagyobb hazai sztárok, a Quimby, a Magna Cum Laude és Punnany Massif csak a legkiemelkedőbb nevek a számos műfajból érkező hazai fesztiválfellépők közül.

Újra Emil.RuleZ!

Öt év után először a Volton a GDF SUEZ színpadon. A Volt fesztivált az idén először támogató GDF SUEZ színpadán lép fel öt év teljes csend után a Hajós András és Hegyi György alkotta zenekar.

DíjLeső Extra: Az év hazai alternatív albuma

Az idei Fonogram jelöltjei közül vajon ki kapja a szakma legelismertebb díját? A 20. születésnapját ünneplő korábban Arany Zsiráf-ként ismert díjátadóra izgalmas, a korábbiakhoz képest jelentősen megújult műsor keretein belül adja majd át a trófeákat.