2018. október 20.
Keresés

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

Majka és Curtis szerint a vidéki közönség sokkal hálásabb

Az idei EFOTT fesztivál fellépőinek sorából nem maradhatott ki Majka és Curtis. A srácok ismét hatalmas bulit nyomtak le. Szerintük egy vidéki közönség sokkal hálásabb a pestinél, mondván, hogy ők elkényelmesedtek.

Majka & Curtis koncertjén csápolt fél Budapest

Múlt péntek este a főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Park-ban adtak koncertet a rapperek. A srácok alaposan felrázták az éjszakát!

Majkáék nem voltak alkohol befolyásoltság alatt

Legalábbis ezt állítják a legújabb videóklipjük forgatásáról. Majka és Curtis most Dynamic-kal állt össze egy dal erejéig.

Curtis és Majka módjával iszik a bulik előtt

A 8. Pannónia Fesztivál sajtótájékoztatóján jártunk, ahol több fellépő is jelen volt. Rengeteg információt osztottak meg a sajtó képviselőivel. Mintegy száz hazai és külföldi fellépő, köztük az amerikai Offspring is ott lesz az idei PaFe-n június 5. és 8. között Szántódpusztán.

Díjleső 2014: BRAVO OTTO – Melyik lesz az Év dala?

Április elején kihirdették a BRAVO OTTO hivatalos jelöltjeit. A közönség 25 magyar, és 25 külföldi előadóra szavazhat, valamint egy magyar hírességnek megvoksolhatja a BRAVO IDOL arany indiánját is.

Majka: "Ivással, bulizással és csajozással teltek a kamaszévek"

Majka, Hooligans, EDDA vagy éppen Paddy and the Rats,- nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.

Curtis szívén viseli a rászorulók sorsát

Curtis nem csupán az utca álma, lányok ezrei rajongnak érte, számos fiatal srác példaképe a rapper. 2012 legsikeresebb dalát (Majka, Curtis, BLR - Belehalok) és a tavalyi év egyik legnagyobb slágerét (Majka és Curtis - Elvitted a szívemet) kívülről fújja mindenki. Az egykori élsportolóból notórius jótékonykodó, aki szívesen áll jó ügyek mellé.

Majka és Curtis: "Januárban jön a Belehalok utódja!"

Az Indoor Fesztivál első és utolsó napján is bejelentésekkel bombázták a közönséget a fellépők. Az Emil.RuleZ! feloszlását is itt tudtuk meg, illetve, hogy Majka és Curtis BLR nélkül folytatva.

Curtis: "Majka történetére kíváncsiak az emberek!"

Múlt vasárnap délután a Pólus Center Majka és Curtis rajongókkal volt tele. Az Ulpius Könyvkiadó üzlete előtt és a folyosókon mozdulni sem lehetett.

Szepesi Nikit fel akarta szedni Majka!

Múlt vasárnap a Pólus Centert nem csak a Majka-Curtis rajongók lepték el. Délután szinte mozdulni sem lehetett az Ulpius Könyvkiadó üzlete előtt és a folyosókon, olyan sokan voltak.

Több százan álltak sorba Majka könyvéért

Vasárnap délután a Pólus Centert ellepték Majka és Curtis rajongói. Szinte mozdulni sem lehetett az Ulpius Könyvkiadó üzlete előtt és a folyosókon.

Ingyen CD Majkától

Majka holnap délután Curtis-szel karöltve dedikálja könyvét a Pólus Center Ulpius-ház Könyvesboltban. A legnagyobb Majka fanok örülhetnek, ugyanis CD is jár a könyv mellé.

Majka kíméletlenül lerántja a leplet!

Az ózdi rapper önéletrajzi könyve a hétvégén jelenik meg. Majka olyan titkokba avatja be az olvasókat, amik teljes mértékben az ő gyermekkoráról, a tévés és rádiós karrierjéről, és zenész kulisszatitkokról szólnak. „Tetszik, nem tetszik, MAJKA” címmel megjelenő könyvben minden kiderül róla!

Majka és Curtis új dala sikeresebb lesz, mint a Belehalok?

Majka, Curtis, BLR…három név, iszonyatos sikerek, óriási népszerűség, de a szakma még mindig nem akarja elismerni a fiúkat és az általuk megvalósított zenei mérföldköveket.