2019. május 21.
Keresés

Csakazértis újraértelmezett szerelem Dallos Bogi és Freddie tolmácsolásában

Lila-kék tárgyak eklektikája, egy meghatározó találkozás és szintipopból inspirálódó modern dallamok – Dallos Bogi és Freddie első közös dala generációkon átívelő üzenettel veszi célba a rajongókat. A két fiatal énekes egy régi, nagy slágert, az Első Emelet Csakazértis szerelem! című dalát alakította duetté, amelyhez Miki357 gondozásában izgalmas klip is készült.

Mentő vitte kórházba az Első Emelet frontemberét

Kiki, az Első Emelet frontembere a napokban ünnepelte születésnapját, amit egy bulival ünnepelt meg, ám a parti közben történt egy kisebb baleset, amelynek következtében kórházba szállították az énekest.

Első Emelet búcsúkoncert

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb popcsapata, az Első Emelet bejelentette, hogy ebben az évben befejezi harminc éves zenei pályafutását. 2013. december 28-án a Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel köszön el a zenekar hűséges közönségétől.

Hokiütővel erősít a Compact Disco

A nyakunkon a tél, és újra hokiütőt ragadnak a sztárok. Az Első Emelet frontembere több mint húsz éve lelkes amatőr hokis. Idén állandó edzőpartnerével, a Neoton-os Végvári Ádámmal készül újabb megmérettetésre.