2018. május 27.
Keresés

Az osztrák síparadicsomban fotózták ÉNB Alexát

Az osztrák síparadicsomban, Obertauernben, a sípálya közepén készültek szexi képek az Éjjel-Nappal Budapest mongol származású sztárjáról.

Ennyit változtak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Több mint egy éve már, hogy minden hétköznap bepillanthatunk Joe és albérlői életébe. A szereplők az eltelt idő során rengeteget változtak, többségben előnyükre. Az a tény, hogy estéről-estére felbukkannak az RTL-Klub képernyőjén, minden bizonnyal ráébresztette őket arra, hogy bizony fontos, hogy külsejükkel is foglalkozzanak.

Büszke hátsójára az Éjjel-Nappal Budapest Alexája

Alexa több mint fél éven át keményen edzett azért, hogy olyan tökéletes alakja lehessen, mint amilyennel most büszkélkedhet. A fekete szépség többször volt mélyponton az edzőtermi harcok során.

Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája bevállalt egy lányt

Régóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel- Nappal Budapest sztárja Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.

Csóró volt az Éjjel-Nappal Budapest Alexája

Alexát a napi sorozat előtt a Címlaplány versenyében láthattuk. A gyönyörű lány azóta nap, mint nap bizonyíthat az RTL Klub képernyőjén, holott eleinte nem volt egyszerű dolga!

BRAVO OTTO 2013: Így tündököltek a sztárok

Szombat este 20:00 órától a WestEnd City Center tetőteraszán adják át az Arany Indiánokat a fiatalok idei kedvenceinek. Összeállításunkból kiderül, hogy tavaly milyen szettekbe bújtak a nyertesek, a jelöltek, és a többi egybegyűlt híresség!

Édesanya az Éjjel-Nappal Budapest sorozat sztárja!

Kiderült a nagy titok! A népszerű magyar sorozat gyönyörű színésznője egy gyermek édesanyja.