2020. január 28.
Keresés

Így lesz formás karod nyárra

Amikor közeledik a jó idő és lekerülnek pluszkilókat elrejtő ruhadarabok, a legtöbben pánikszerűen rohanunk a közeli edzőterembe. Katus Attilához, a MOM Wellness személyi edzőjéhez is egyre többen fordulnak azzal a kéréssel, hogy nyárra ismét formába szeretnék hozni magukat.

Nagy Adri tökéletesítette alakját

A népszerű énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a rendszeres sport és az egészségtudatos táplálkozás, azonban két év rendszeres és kemény edzés után végre elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott!

Hozd magad formába a Miss Balaton szépségeinek trükkjeivel

Alig várjuk már, hogy a hideg, téli napokat magunk mögött hagyva egy tó partján süttethessük a hasunkat. Ezzel a gondolattal együtt azonban sokaknál bekapcsol a vészjelző: hogy fog rajtam állni a fürdőruha? Az észrevétlenül felszaladt pluszkilók eltüntetésére még bőven van időnk júniusig, segítségképpen pedig a Miss Balaton 2014 döntősei most elárulják, ők mivel hozzák magukat bombaformába.

Csúcson a fitness modell - interjú Fekete Tündével

Gyönyörű, tehetséges és számos hazai illetve külföldi verseny dobogósa. Az egykori playmate, Fekete Tünde ma már az egyik legtöbbet díjazott fitness modell, akinek célja, hogy megszerezze a torontói világbajnoki címet.

Magyar lány a világ legszebb nője

Szombaton Las Vegasban megrendezésre került a Miss World szépségversenye, ahol egy 22 esztendős magyar lány, Szolláth Niki végzett az élen. Arról szó sincs, hogy Kulcsár Edina visszalépett volna a nívós versenyről, a szőkeség egy egészen más megmérettetésen képviselte hazánkat!

Büszke hátsójára az Éjjel-Nappal Budapest Alexája

Alexa több mint fél éven át keményen edzett azért, hogy olyan tökéletes alakja lehessen, mint amilyennel most büszkélkedhet. A fekete szépség többször volt mélyponton az edzőtermi harcok során.

Így telik egy napja Pokorny Liának

Pokorny Lia, aki nem csak sikeres színésznő, hanem gondoskodó édesanya is, rengeteg teendőt kell belezsúfolnia a nap 24 órájába. Lia betekintést engedett mindennapjaiba: hat órakor cseng az ébresztőóra, irány az iskola, pilates edzés, a próba, majd bevásárlás, este pedig előadással zárja napját.

Katus Attila elárulta titkait

A nők többsége általában elégedetlen a külsejével, különösen akkor, ha beköszönt a strandszezon. Ezzel a problémával Katus Attila világbajnok aerobik edzőt is gyakran felkeresik, aki bár csodákat nem ígér, mindig tartogat pár olyan gyakorlatot, amivel közelebb kerülhetünk az áhított bombaformához.

A Fitbalance a különböző edzések, új gépek és csoda kütyük tárháza

Idén is megrendezték a Fitbalance Aréna rendezvényt. Mint már megszokhattuk, most is nagyon népszerű volt, hiszen több mint 100 edzés, 150 kiállító, és több mint 5000 látogató népszerűsítette a rendezvényt, amelyen kiemelt szerepet kaptak hazai sztárjaink is.

A csajok bosszúja az edzőteremben

Ma is adtam a felesleges kilóknak, melyek szép lassan ugyan, de kezdenek átalakulni izmokká.

Harcosok klubja, avagy leküzdeni a fájdalmat

Egy edzés nem csupán az adott gyakorlat elvégzéséről szól, hanem a koncentráció és saját határaink átlépése is fontos momentum, pl.: a fájdalom leküzdése.

Erőnek erejével: súlyemelés, gumikötél, hasazás

A mai edzés főszereplői a súlyok és a gumikötél volt. Új gyakorlatok és eszközök segítenek legyűrni a zsírpárnákat.

Halálos iramban készül a bomba forma!

Nincs is jobb érzés, mint, amikor úgy lépsz be a konditerembe, hogy egyre jobban kedveled az edzéseket.

Az élet szép! Kondizni jó!

A kemény gyalog galopp után az izomláz egész hétvégén a lábamban volt. Szóval már vártam a mai edzést, hogy ráerősítsünk az izomlázra.

Gyalog galopp, avagy 48 perc a pokolban

A keddi evezés után nagyon reméltem, hogy a mai edzősdin nem a karok erősítése lesz a fő momentum. Nem voltam túl jó passzban, és edző bá' sem ugrált a boldogságtól. Ez egy szürke, nyomi nap volt, de megúsztam a karok erősítését!