2020. február 24.
Keresés

Újra lehet Ed Sheeran jegyet kapni

A közönség nyomásának engedve még 2000 darab, Ed Sheeran koncertnapjára szóló jegyet dobnak piacra a Sziget szervezői. Az árusítás május 30-án kezdődik.

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

A négyszeres Grammy-díjas dalszerző-előadó, Ed Sheeran végre elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának fő fellépője. A 2019-es Szigetet augusztus 7. és 13. között rendezik meg.

Odáig vagyunk Ed Sheeran új klipjéért!

A többszörös Grammy-díj nyertes brit tehetség legújabb klipjét Emil Nava készítette, akivel nem először dolgoztak együtt. A New Yorkban játszódó videó a nyolcszoros platina és ötszörös arany minősítésű „Happier” című dalához készült, főszereplője az énekes báb dublőre, akit a „Sing”-ben láthattunk először.

Megvannak a 2015-ös MTV VMA jelöltjei!

Taylor Swift, Beyoncé és Ed Sheeran tarolhat az idei MTV Video Music Awardson – míg Swiftet majd’ minden kategóriában jelölték, addig Ed Sheeran 6, Beyoncé pedig 5 szobrocskáért izgulhat. A 2015-ös VMA-t, tavalyi botrányos fellépése után Miley Cyrus vezeti majd, aki Instagramján, ufónak öltözve jelentette be a nagy hírt.

Végre itt a Csillagainkban a hiba című film soundtrack-je

Az Atlantic Records a napokban jelentette be, hogy John Green a "Csillagainkban a hiba" című bestseller filmesített változata hamarosan, azaz június 6-án kerül a mozikba.

Demi Lovato rajongóival forgatott

Demi Lovato ismét nagy meglepetéssel rukkolt elő. Az életvidám énekesnő az elmúlt napokban számtalan újdonsággal lepte meg rajongóit, legutóbb DEMI néven futó albumának egyéves évfordulója alkalmából elkészítette az "In Case" című dal stúdió felvételét.

Robbantott Ed Sheeran új dala

Az angol származású énekes új számmal kápráztatta el a rajongóit, amely Zane Lowe tegnap esti BBC-s show-jában debütált. A második stúdióalbum előzeteseként jelent meg a Sing néven futó kislemez, amely máris milliók kedvencévé vált.