2020. február 28.
Keresés

Símaszkban toppant be a pucér esküvőre Aranyosi Péter

Tank, foci, rönó – néhány példa a „négybetűs” dolgok közül, amivel Aranyosi Pétert jellemezni lehet. A népszerű standupos új önálló estje őszinte-ironikus önvallomás, négy évtizedet felölelő, diavetítéssel egybekötött életrajz. A humoristát tabuk nélkül leleplező Négybetűs szavak országos tévépremierje ma 21.00 órától látható a Comedy Centralon, a nagysikerű standup-sorozat, a Comedy Club idei utolsó epizódjaként.

Így változott meg Kiss Ádám

Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádám főiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában, és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

Elnézést kérnek a Dumaszínház fellépői

A Dumaszínház fellépői ezúton szeretnének elnézést kérni mindazoktól, akiket a július-augusztusi Dumaszínház plakát megbotránkoztatott, megdöbbentett vagy annak képi világa és szlogenje mélyen felzaklatott, felháborodással töltött el.

Dombóvári István és Hajdú Balázs divatba hozza a beszélgetést

A hatalmas interneten létezik egy kisebb közösség, akiket nem a tömegcuccok vonzanak. Nem kíváncsiak üres ígéreteken alapuló életérzésekre, felületes percemberekre. Nem loholnak a divat után, nem keseríti meg az életüket a társadalom által rájuk erőltetett materializmus. Mégis övék a legnagyobb luxus, megtehetik, amit sokan mások nem: leülhetnek egy kicsit beszélgetni.

Kőhalmi Zoltán és Kovács András Péter Vecsésen

Annak, aki szereti a stand up comedy műfaját minden bizonnyal ismerősen csengnek az Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, a színpadi humor Evolúciós elmélete, Multigáz kifejezések. Ezzel együtt Kőhalmi Zoltán és Kovács Péter András neve is beugrik. A duó most Vecsésen várja a humor kedvelőit.

Badár Sándor új önálló esttel jelentkezik

Badár Sándor nem szereti a felesleges dolgokat, most mégis 500 felesleges cuccot mutat be a közönségnek január 31-től rendszeresen a Dumaszínházban.

Bödőcs Tibor: „Így ne szilveszterezz!”

Sokan és sokféleképpen tudjuk elszúrni a szilvesztert. Bödőcs Tibor bemutat olyan pillanatképet az óév utolsó és az újév első perceiről, amelyekben semmiképpen nem szeretnénk szerepelni. Megéri inkább a Comedy Centralon 19:20-tól követni az Élet értelmei és kertészeti tippek, majd 20:15-től a Böllérbalett premierjét, majd óvakodni attól, hogy bármelyik eset megvalósuljon.

Szilveszteri meglepetés Bödőcs Tibortól

Szilveszter estéjén Bödőcs Tiborral lepi meg nézőit a Comedy Central. A magyar humorcsatornán az év utolsó napján mutatják be – televízióban először – a stand-upos Böllérbalett című önálló műsorát.

Jótékonysági stand-up-al támogattak egy alapítványt a dumások

A Dumaszínház – immár sokadik éve – valamilyen szervezetet, alapítványt támogat jegybevételéből. Idén decemberben először, két előadás teljes bevételét ajánlották fel jótékony célra.

Dombóvári István kicsontozza a valóságot!

120.021 gramm címmel hamarosan új önálló esttel jelentkezik Dombi, azaz Dombóvári István a Corvin Dumaszínházban. Ennek kapcsán egy "kolbászkóstolós" sajtóeseményen vehettünk részt, ahol Dombi - a húsipar fenegyereke elmondta nekünk, hogyan fogja kicsontozni a valóságot.

Nagydumásokkal útjára indul a DumaKlub

Változatos produkciókkal készül a Dumaszínház a 2014/15-ös évadra. Kiss Ádám, Bödőcs Tibor és Laár András önálló estje mellett folytatódik a Dumaszínház kabaré, lesz közös bemutató a FÜGÉ-vel és a Gólem Színházzal és szeptemberben útjára indul a DumaKlub is.

Először vesz részt a Dumaszínház a Színházak Éjszakáján

Idén először lesz látható a Dumaszínház az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakáján. Az évek során egyre népszerűbbé váló, mára 27 fővárosi színház részvételével zajló programsorozatot, a stand-up hazai fellegvára öt előadással és fél óránként induló „idegenvezetéssel” színesíti.

Rekord számú látogató a Campus Fesztiválon

Vasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után, egy teljesen megújult környezet várta a látogatókat, a szervezők igen látványos, és komfortos körülmények között építették fel a hatalmas fesztivál várost.

Elhunyt a kedvelt humorista!

Elhunyt a közkedvelt humorista. Szöllősy-Csák Gergely a Dumaszínház állandó tagja volt, aki körülbelül egy hónapja került kórházba.

Aranyosi Péter a "Jani" a Budavári Sörfesztiválon!

Azt hitted Te vagy itt a Jani? Nos, akkor tévedtél, mert bizony a nagy dumás Aranyosi Péter a Jani - már, ami a Budavári Sörfesztivált illeti.