2020. július 10.
Keresés

Újabb nevek a VOLT 2015-ön

Egyedi módon, a közönség bevonásával jelentette be a VOLT Fesztivál szervező csapata, hogy jövő júliusban a Rise Against, a Parov Stelar Band és a Parkway Drive is fellép Sopronban. Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy többek között a Motörhead és John Newman is a VOLT vendége lesz jövőre, ennek hatására fél nap alatt mintegy kétezer bérlet kelt el idehaza. Kedvezményes jegyek a karácsonyi időszakban is kaphatók.

Újra Parkway Drive koncert Budapesten! Vendég: Carnifex, Heaven Shall Burn

Nem kellett sokat várnunk, hogy a hazai metalcore közönség első számú kedvence, az ausztrál Parkway Drive visszatérjen Magyarországra, hiszen legutóbb két éve jártak Budapesten (illetve tavaly nyáron Sopronban, a Volt Fesztiválon), amikor is a Petőfi Csarnokban adtak egy gigantikus koncertet és egy életre szóló élményét az odalátogatóknak. Az elmúlt tizenkét esztendő alatt a zenekar pedig szinte minden álmot és még annál is többet megvalósított, hiszen négy nagylemezzel, két DVD-vel és egy az életüket átfogó könyvvel a hátuk mögött nem csak arról nyerhettünk tanúbizonyságot, hogy egy elszánt és önmagát fokozatosan professzionálissá kinövő csapatról van szó. Hanem bizony arról is, hogy a Parkway Drive egyike azon ritka csapatoknak, akiket a hírnév megtartott pont ugyanolyan – jó értelembe vett – egyszerű szörfős srácnak, mint akikként évekkel ezelőtt megismerhettük őket.

Így csábítja el férjét Shakira!

Tapadós zebra-mintás ruhában szerepel Shakira az Ocean Drive magazin borítóján.

Sokkoló! Durva videóval kampányolnak az ittas vezetés ellen!

Amennyiben a pohár után a kormányt fogod, számíts arra, hogy a zéró tolerancia bevezetése óta bizony komoly következményekkel jár az ittas vezetés!