2020. július 2.
Keresés

Palvin Barbi karrierjéről álmodozik Kiszel Tünde lánya!

A Miss Hooters szépségversenyen több hazai híresség, celeb is tiszteletét tette. Kiszel Tünde és lánya, Donatella sem hagyta ki a showt.

Versace divatbemutatón ragadta el a figyelmet Kate Hudson

Azt már megszokhattuk, hogy a Versace bemutatóin nem csak a legfrissebb kollekciók szettjeire hárul nagy figyelem, de a tervező által meghívott hírességekre is. Donatella Versace ezúttal Kate Hudsont invitálta meg sztárvendégként.

Negyedszer is Madonna a Versace arca!

Madonna Interview számára készített fotósorozata szinte vírusként terjedt a múlt héten. Most pedig kiderült, hogy a botrányhősnő a Versace új arca. Annyira nem is új, hiszen a világsztár immáron negyedszer képviseli a márkát.

Magyar lányok a párizsi kifutók sztárjai

A divatvilág egyik legnagyobb eseménye nem más, mint a divathét. Párizsban éppen a napokban mutatják be legújabb szettjeiket a legnagyobb márkák, akik showjaik során büszkeségeinket is felvonultatják.

Kiszel Tünde és Donatella főzni szokták a rántott húst

Budapest belvárosában megnyitotta kapuit a legújabb étterem, a Nagy Fatál Konyhája. Az étterem megnyitóján több hazai híresség is tiszteletét tette.

Smink nélküli barbie baba lett Lady Gaga!

Amikor kiderült, hogy Lady Gaga lesz a Versace egyik új kampányának alanya, tucatnyian gondoltak arra, hogy a világhírű énekesnő csupaszra vetkőzik majd a projektben. Hónapokkal ezelőtt pedig megjelent a Versace anyag, amelyben egy makulátlan Lady Gaga a főszereplő.