2018. július 18.
Keresés

A BALATON SOUNDON csak ribancok vannak?

Az elmúlt napokban minden hír arról szólt, hogy a Balaton Soundon az egyik fellépő zenekar öltözőjében eszméletlenül találtak három lányt. A cikkek alatti kommentek jelentős része arról szól, hogy a lányok biztos szexet akartak és egyébként is ribancok. Tényleg ez az igzaság? Tényleg minden lány kurva, vagy ribanc, aki a Soundon bulizik?

Szexi, dögös csajok dobják le ruháikat a világ legszebb helyein

Rengeteg selfiről hallhattunk már, ugyanis nap mint nap jön valami új téboly. Hülyeségből, és őrületből sosincs hiány a világban.

Megjelent az év legszexibb videoklipje

Az egész zenei világ már hetek óta arra várt, hogy végre megjelenjen Rihanna és Shakira közös videója. A türelem és a rózsa esete itt is beigazolódott, hiszen baromi dögös klipet rakott össze a két bomba alakú énekesnő.

7+1 csajozós tipp

Te is irigyled azokat a sármőröket, akik bármiféle megpróbáltatás nélkül mind a tíz ujjukra jobbnál jobb nőket találnak? Mi segítünk, hogy te is igazi Casanova legyél és azt is megtudhatod, hogy mik azok a bakik, amiket mindenképpen kerülj el, ha hódítani akarsz.

Újabb reality dögös csajokkal

Reality jócsajokkal – április 9-től látható a VIASAT3 képernyőjén A címlaplány, amely a Viasat és a Ringier közös együttműködésben készülő, egyedi, saját ötleten alapuló újdonsága.