2019. szeptember 16.
Keresés

Ők 2014 leggyönyörűbb magyar énekesnői

Gyakran megállapítjuk, hogy az énekesnőknek sincs könnyű feladatuk, hiszen munkájuk miatt jóval nagyobb figyelem irányul külsejükre, mint az átlag nők esetében. Egy rosszul sikerült smink, egy kócos haj, egy nem jól összeválogatott szett, és máris a kritikák kereszttüzében találják magukat.

Ötgyerekes családnak segített Dér Heni, Fluor és Diaz

A szeretet ünnepéhez közeledve a VIVA idén is kiveszi részét a jótékonyságból, a csatorna hazai sztárok segítségével ajándékozza meg a rászorulókat. A televízió karácsonyi kezdeményezéséhez Iszak Eszti és RandomMarci mellett többek között olyan hírességek csatlakoztak, mint Dér Heni, Dudás Miki, Fluor, Diaz, Eckü és Mentha.

Újabb pimasz számmal rukkolt elő Dér Heni

Dér Heni nem unatkozik! A Sugarloaf zenekar egykori énekesnője ugyanis közreműködött a november elején megjelenő Soul All Stars projektben, most pedig egy újabb saját dallal lepte meg rajongóit.

Dér Heni vizes pályán száguldozott egy Lotusszal

Egy Lotus versenyautóval száguldozott Dér Heni. Az énekesnő a Slovakiringen próbálhatott ki egy Lotus Elise versenyautót, ahol a Lotus Ladies Cup 5. és 6. futamát rendezték augusztus 8. és 10. között. A népszerű énekesnőt a női versenysorozat pilótái hívták meg egy tesztelésre, miután hallották, hogy Heni szívesen kipróbálná magát közöttük.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

Búvárként is megállja helyét Dér Heni - interjú az énekesnővel

A Megasztár egykori felfedezettje közel 10 év közös munka után hagyta el a Sugarloaf zenekart az év elején. Heni azóta megállás nélkül pörög, gőzerővel dolgozik első szólóalbumán és koncertjeivel bejárja Magyarországot.

Dér Henit nem vették komolyan a Sugarloaf-ban

A bájos énekesnő majdnem 10 esztendőn át volt a Sugarloaf bandájának frontasszonya. A minap pedig az M1 reggeli műsorában faggatták a kiválásról. Vajon Heni megbánta döntését?

Kész a gyerekvállalásra Dér Heni

Dér Heni arcával elsőként a Megasztár első szériájában találkozhattunk még 2003-ban. A csodálatos hangú énekesnő majdnem 10 esztendőn át a Sugarloaf énekesnője volt, mára pedig szólóban bizonyít.

Dér Heniből menyasszony lett!

A tehetséges énekesnő egyelőre csak egy fotózás kedvéért bújt menyasszony ruhába.