2019. július 24.
Keresés

Dér Heni: „Minden kapcsolatban vannak problémák, hullámvölgyek!” (interjú)

Dér Heni akárcsak tavaly, idén is versenybe szállt A Dal-ban. Az Ébresztő nem jutott tovább a középdöntőbe, de 2014 Legfittebb Énekesnője máris leforgatta a szám fülledt, fekete-fehér klipjét. Henivel beszélgettünk Pierrotról, a klipforgatásról, a közönség visszajelzéseiről, no és azokról a bizonyos gátlásokról is.

A Dal 2015: Szabó Ádám tarolt a második elődöntőben

Szombaton este sor került az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának második elődöntőjére. Amíg múlt héten csupán egyetlen rutinos versenyzővel találkoztunk, addig most több Dal-os "veterán" is bemutathatta új szerzeményét.

A Dal 2015: Ők lesznek a második elődöntőben

A Dal 2015 első elődöntőjével a közmédia legnézettebb műsora lett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója. A két órás műsort 2 millió 97 ezren követték figyelemmel.

Ákos és a WellHello zenéjével nyitottuk 2015-öt

Jövőre lesz 20 éve, hogy minden héten összeállítják a rádiók leggyakrabban játszott felvételeiből álló listát. A Mahasz adatai alapján a 2015-ös esztendő első hetében a legjobban pörgetett magyar nótát Ákos: Igazán száma jelenti, amelyet a WellHello: Rakpart-ja követ szorosan.

Így készülnek A Dal 2015-re a zsűritagok

December közepén kiderült, hogy ki az a 30 előadó, aki megküzdhet a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A Dal 2015 felhozatala igen színes, a szerzeményekről pedig (egy mobilapplikáció segítségével) a nézők mellett egy szakmai zsűri dönt majd.

Ők 2014 leggyönyörűbb magyar énekesnői

Gyakran megállapítjuk, hogy az énekesnőknek sincs könnyű feladatuk, hiszen munkájuk miatt jóval nagyobb figyelem irányul külsejükre, mint az átlag nők esetében. Egy rosszul sikerült smink, egy kócos haj, egy nem jól összeválogatott szett, és máris a kritikák kereszttüzében találják magukat.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

Ötgyerekes családnak segített Dér Heni, Fluor és Diaz

A szeretet ünnepéhez közeledve a VIVA idén is kiveszi részét a jótékonyságból, a csatorna hazai sztárok segítségével ajándékozza meg a rászorulókat. A televízió karácsonyi kezdeményezéséhez Iszak Eszti és RandomMarci mellett többek között olyan hírességek csatlakoztak, mint Dér Heni, Dudás Miki, Fluor, Diaz, Eckü és Mentha.

Dal 2015: Íme a 30 esélyes az Eurovízióra

Hétfőn este egy sajtótájékoztató, szerdán pedig a Petőfi Rádió: Talpra magyar műsorában megtudhattunk 10-10 nevet, akiket biztosan hallhattunk a Dal 2015-ben. Ma pedig kialakult a versenyzők végleges listája.

Ők a legfittebb sztárok

A Fitbalance szakértői csapata idén harmadik alkalommal osztotta ki a díjakat, amelyek a legfittebb hírességeket illették. A gáláról elismeréssel térhetett haza Dér Heni, Sarka Kata, valamint Kustánczi Lia is.

Újabb pimasz számmal rukkolt elő Dér Heni

Dér Heni nem unatkozik! A Sugarloaf zenekar egykori énekesnője ugyanis közreműködött a november elején megjelenő Soul All Stars projektben, most pedig egy újabb saját dallal lepte meg rajongóit.

Megnyílt a 2. Kürtőskalács Fesztivál

Újra eljött az édesszájúak fesztiváljának ideje, ugyanis október 10-én, pénteken immáron második alkalommal nyíltak meg a kalácssütő standok 2. Kürtőskalács Fesztiválon. Különleges kalácsokból, koncertekből és színes programokból most sem lesz hiány, sőt a tavalyi évhez hasonlóan egy újdonságot is lelepleznek a „Vitézek”. Hogy hol? Egy mesebeli helyszínen.

Hamarosan sülhet a kürtőskalács Egyiptomban és Kolumbiában is

Ha október, akkor ismét Kürtőskalács Fesztivál. A Vitéz Kürtős most is fantasztikus programokkal, különleges kürtőskalácsokkal és rekorddöntéssel várja az ínyenceket egy mesebeli helyszínen. Október 10-12. között ugyanis a Vajdahunyad váránál kóstolhatnak az arra járók mennyei klasszikus, vagy éppen extrém ízesítésű kalácsokat, miközben nem maradnak zenei csemege nélkül sem.

Dér Heni vizes pályán száguldozott egy Lotusszal

Egy Lotus versenyautóval száguldozott Dér Heni. Az énekesnő a Slovakiringen próbálhatott ki egy Lotus Elise versenyautót, ahol a Lotus Ladies Cup 5. és 6. futamát rendezték augusztus 8. és 10. között. A népszerű énekesnőt a női versenysorozat pilótái hívták meg egy tesztelésre, miután hallották, hogy Heni szívesen kipróbálná magát közöttük.