2019. február 20.
Keresés

Hobo életmű koncert 2019

2019. március 30.-án többórás koncertet ad Hobo a Budapest Arénában.

EFOTT 2014: Mr. President megvillantotta magyar nyelvtudását

Egyre kevesebb ideje van a fesztiválozóknak arra, hogy kibulizzák magukat. Talán éppen ezért fokozódik a hangulat óráról órára az idei EFOTT-on. A pénteki napon a szokásos „ereszd el a hajam” mellett a nosztalgiáé volt a főszerep. A Pepsi Nagyszínpadon a Kalapács, a Karthago, Deák Bill Gyula, az Edda és a P. Mobil mutatta meg milyen a rockzene hőskora.

Rockmaraton 2014

Fesztivál Rockerektől Rockereknek - így hírdeti magát Magyarország egyik legzúzósabb fesztiválja. A hazai bandák közül a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Road, az Ossian, a Wisdom és Deák Bill Gyula is a biztos fellépők között szerepel, de jön a brazil thrash legenda, a Sepultura is.

Újult erővel nyitja kapuit az OLD MAN's PUB!

Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye az OLD MAN's pub megújult és szemtelenül olcsó lett!

Nincs programod csütörtökre? Irány az Alfa Fesztivál!

Egy év kihagyás után csütörtöktől újra dübörög a zene a várpalotai Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban július 18. és 20. között rendezik meg az Alfa Fesztivált, amely az ország legolcsóbb belépőjegyeivel és csaknem 80 koncerttel várja a vendégeket. A fellépők között lesz a Bikini, a Republic, a Ghymes, az Auróra, a Kaukázus, az Anna and The Barbies, a Punnany Massif, a Carbonfools, Sub Bass Monster és a Zagar is.

Új helyszínekkel bővül az Alfa Fesztivál

Öt zenei helyszínen színes és érdekes programokkal vár mindenkit az Alfa Fesztivál július 18-tól 20-ig a várpalotai Cseri Parkerdőben. A nagykoncertek mellett többek között játékok, kulturális programok, hangszerkiállítás, egészségfelmérés és élménypark is várja a látogatókat. A legolcsóbb magyar könnyűzenei fesztiválra ráadásul Magyarország területén belül mindenki féláron juthat el vonattal.