2020. május 29.
Keresés

Petruska John Lennonnal írt karácsonyi dalt

Egy öt számos kiadvánnyal jelentkezik Petruska a karácsonyi ünnepekre készülve, melyről az egyik dal az énekes-dalszerző legelső szerzeménye, amit a legendás Beatles-tag klasszikusa ihletett. A Mák és dió a Gryllus Kiadó hagyományos karácsonyi sorozatában jelenik meg.

Íme az idei év legszebb karácsonyi számai

Forralt bor, mézeskalács, fenyőfa illata, kötött pulcsik. Mindezek mellett a karácsonyi dalok is hozzátartoznak az év utolsó hónapjához, amelyből idén is kaptunk néhány újdonságot. Magyar fronton Kocsis Tibor és Odett lepte meg közönségét friss karácsonyi számmal, nemzetközi porondon pedig Ariana Grande, és Kelly Clarkson újdonsága aranyozhatja be az ünnepeket.

Jön Vastag Tomi első lemeze

Négy éve már, hogy az X-Faktor első szériájában megismerhettük Vastag Tamás tehetségét. A fiatal előadó idén bizonyított többek között a Frank Sinatra: a Hang, az Evita, a Monte Cristo grófja, a Tiéd a világ, és a Casanova darabokban, valamint a Sztár sztár 2. évadában is.

Halász Juditról mindenkinek van egy kedves emléke

Ez a nap Halász Judit számára is más, mint a többi. Ma ünnepli 72. születésnapját a 80'-as '90-es évek kimagasló ikonja. Szinte biztos, hogy egy-egy Halász Judit dal hallatán, a gyermekkor, fiatalkor emlékképei villannak fel előttünk. Isten éltesse művésznőt!

Íme a Top 10 legösztönzőbb magyar sláger!

A zene gyógyító hatására vágyunk, amióta a világban hangot adtak a dallamok. Nincs szükség tudományos magyarázatra, hogy megállapítsuk: a zene hatással van az emberekre, legfőképp pszichológiailag.

Íme a legütősebb feminista dalok!

A csajos, keményen odamondó nóták elsőként külföldön születtek meg, és indultak hódító útjukra szerte a világban. Az utóbbi esztendőkben azonban magyar énekesnők is előrukkolnak egy-egy pimaszabb slágerrel, így összeállításunkban a legjobb, már-már feminista nótákkal találkozhattok!

Újra az Iskola színpadán a L’áv end Fííling’z!

L’áv end Fííling’z névre hallgat Schweitzer Dóri zenés estje.

Ma jelenik meg Tina Turner szerelmes válogatásalbuma

A mai napon jelenik meg Tina Turner Love Songs elnevezésű válogatásalbuma, amely tökéletes alap egy romantikus estéhez, például a közelgő Valentin-napkor.

Avril Lavigne és férje Chad Kroeger közös klipet készített

Avril Lavigne férjével, a Nickelback frontemberével melankolikus hangulatú klipet forgatott a Let Me Go című számhoz.

L'ÁV End Fííling’z koncerten jártunk

L'ÁV End Fííling’z névre keresztelte fellépés-sorozatát Schweitzer Dóri.

Íme a 25. hét legjátszottabb rádiós nótái!

A MAHASZ ismét nyilvánosságra hozta az elmúlt hét legjátszottabb rádiós zenéit. Íme a Rádiós Top 40 játszási listájának első 10 helyezettje, valamint azon magyar előadók, akiket gyakran hallhattunk a 25.héten! A Daft Punk megállíthatatlannak tűnik, még mindig ők uralják az első helyet. A hét újdonságát pedig a Magna Cum Laude friss, ropogós nótája: a Köszönet jelenti! Egy igazi BuliStar ezeket a nótákat bizony végig tombolja!

Vasárnap forgatta le első profi klippjét Kullai Timi!

A hétvégén Zamárdin és Siófokon forgatta le legújabb videóját a Megasztár felfedezettje.

Ez pörgött a legtöbbet a rádiókban a 22. héten!

Radics Gigi, Rúzsa Magdi, Király Viktor, és Bye Alex. Többek között őket hallhattuk a legtöbbször az elmúlt héten a rádiókban. Összeszedtük a Top10-es, és a legnépszerűbb magyar dalokat! Hangerőt fel!

Kullai Timi újra összehozta régi zenekarát!

Újra együtt zenél régi-új bandájával Kullai Timea! Az egykori Megasztáros négy éven át volt a banda énekesnője.