2019. január 21.
Keresés

Tizedik alkalommal díjazza hazánk leginspirálóbb nőit a GLAMOUR magazin

Tizedik alkalommal rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, ahol hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit díjazzák. Idén is az olvasók dönthetnek arról, hogy kiket találnak a legtehetségesebbnek, legsikeresebbnek saját területükön, összesen hat kategóriában. Keresik az év énekesnőjét, színésznőjét, divattervezőjét, vállalkozóját, közösségimédia-sztárját és lakberendezőjét is, a szerkesztőség pedig most is megválasztja Az év hősnőjét.

Íme a 2017-es Comet jelöltek

2017-ben ismét megrendezik a Comet gálát, amelynek a műsorvezetői Csobot Adél és Istenes Bence lesznek, az összhang garantált, hiszen ők az életben is egy párt alkotnak. Először állnak majd együtt színpadra a közönség előtt december 8-án és bár Bence egy videóüzetben volt csak jelen a sajtótájékoztatón, amit a Bestiában tartottak, mégis már most megadta a Comet alaphangulatát a jól összeszokott pár.

Méheket szelídített Csobot Adél és Horányi Juli

Csobot Adél és Horányi Juli nagyon szeret új, izgalmas dolgokat kipróbálni. Az X-Faktor sztárjai úgy döntöttek, egy délután erejéig méhésznek állnak, és bár eleinte tartottak a kaptárak körül szorgoskodó raj látványától, a szkafanderszerű ruhába bújva végül bebizonyították, akár méhészként is megállnák a helyüket.

Tóth Gabi: "A vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben"

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket. A sztárok után a legtrendibb civil versenyzők vonultak fel, akiket többek között Buda Marci és a USE divattervezői zsűriztek az InStyle magazin és a CycleChic rendezvényén.

Csobot Adél így őrzi meg tökéletes alakját!

A közelgő FitBalance Aréna rendezvény sajtótájékoztatóján a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelelő, hogy részt vegyenek az április 26-i Fitbalace-on.

Sarka Kata versenyző lesz!

A közelgő FitBalance Aréna rendezvényre már nagy erőkkel készülnek hazánk hírességei is. A sajtótájékoztatón a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelelő, hogy részt vegyenek az április 26-i Fitbalace-on.

Együtt ünnepelte születésnapját Hien és Csobot Adél

Lufik, szerpentinek tűsarkú cipők… Csobot Adél és Hien hatalmas bulival ünnepelte 20. születésnapját. Az énekesnőknél a kerek évszámhoz különleges élmények kapcsolódtak: Adélnak egy meglepetés parti, Hiennek pedig az egyetemi felvétele tette felejthetetlenné a nagy napot.

Csúfolták orra miatt az énekesnőt

A gyerekek gyakran kigúnyolják egymást, bele se gondolnak, hogy ezzel egy életre megbánthatnak másokat. A csúfoltak közül sokan felnőttkorukban csak mosolyognak a rájuk aggatott gúnyneveken, másokban azonban egy életre nyomot hagynak a rossz emlékek. Olyanok is akadnak, akik éppen emiatt lesznek sikeresek.

Újra Való Világossal kavar Istenes Bence?

Érdekes, hogy Istenes Bencét újra meg újra megpróbálják összehozni egy-egy ismert nővel. Amíg legutóbb többek között Csobot Adéllal, valamint Kiss Ramónával alkottak egy párt a pletykák szerint, addig most újra egy VV-s leányzó van képben.

Csobot Adél rajongó az egykori Való Világos lány

VV Viki a minap egy rendezvényen találkozott az X-Faktor egykori felfedezettjével, Csobot Adéllal. Istenes Bence régi szerelme belopta magát a Való Világ szereplő szívébe.

BRAVO OTTO 2013: Így tündököltek a sztárok

Szombat este 20:00 órától a WestEnd City Center tetőteraszán adják át az Arany Indiánokat a fiatalok idei kedvenceinek. Összeállításunkból kiderül, hogy tavaly milyen szettekbe bújtak a nyertesek, a jelöltek, és a többi egybegyűlt híresség!

Újra együtt Istenes Bence és Csobot Adél?

A műsorvezető és az énekesnő kapcsolata mára már követhetetlen. Hol együtt vannak, hol pedig szakítanak.

Tehetségkutatós szerelmek nyomában

A tehetségkutatók során nem csupán a produkciók, a zsűri, vagy éppen az aktuális kiesők/győztesek kerülnek gyakran címlapra, hanem bizony a műsorban kibontakozó szerelmek is. Sok-sok vélt és valós kapcsolatról olvashattunk a médiában.

Csobot Adél az Orfeumban Valentin napon

Az X-faktor 3. szériájában megismert, tehetséges és elhivatott énekesnő a szving stílusjegyeivel gazdagon díszített esten a 30-as évektől egészen napjainkig kalauzol el bennünket immáron 1 éve, ezúttal Valentin napon.

Kiütötte a biztosítékot a Kistehén az RTL-nél

A vasárnap esti X-Faktor show-ban Csobot Adél mellett a Kistehén Tánczenekar lett volna a másik extra fellépő, azonban az előre felvett fellépés annyira nem jött át az RTL-nek, hogy nem adták le az adásba.