2018. december 18.
Keresés

Petruska John Lennonnal írt karácsonyi dalt

Egy öt számos kiadvánnyal jelentkezik Petruska a karácsonyi ünnepekre készülve, melyről az egyik dal az énekes-dalszerző legelső szerzeménye, amit a legendás Beatles-tag klasszikusa ihletett. A Mák és dió a Gryllus Kiadó hagyományos karácsonyi sorozatában jelenik meg.

Hagyomány és megújulás jellemzi az idei Művészetek Völgyét

24. alkalommal rendezik meg idén július 25. és augusztus 3. között Magyarország legrégebbi összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét. Az idén új helyszínekkel bővülő és technikailag is megújuló fesztivál 10 nap alatt közel 1000 programot és 1500 fellépőt kínál.

7. Ördögkatlan Fesztivál 2014

Van Villány környékén néhány település amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává váltak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye.

A magyar kultúra: Cseh Tamás, Sebes Gusztáv és a bor

Január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját. 1989 óta ezen a napon emlékezünk meg hazánkban az évezredes hagyományokról, mivel ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc a Himnusz megírását. Emellett azonban számtalan érdekes évforduló esik még erre a napra.

Cseh Tamás dalai a Vodku fiai és barátaik előadásában

2013. június 29. (szombat) 20:00

Városmajori Szabadtéri Színpad