2018. október 20.
Keresés

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

Curtis szerint a hazai rádióknak magukba kellene nézniük!

A 2014-es év utolsó Majka & Curtis bulijára december 28-án a Barba Negra Music Clubban került sor. Az élőzenekaros koncert után Curtis értékelte tavalyi esztendőjét, azonban az idei tervekről csak titokzatosan beszélt.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Majka és Curtis szerint a vidéki közönség sokkal hálásabb

Az idei EFOTT fesztivál fellépőinek sorából nem maradhatott ki Majka és Curtis. A srácok ismét hatalmas bulit nyomtak le. Szerintük egy vidéki közönség sokkal hálásabb a pestinél, mondván, hogy ők elkényelmesedtek.

Majka & Curtis koncertjén csápolt fél Budapest

Múlt péntek este a főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Park-ban adtak koncertet a rapperek. A srácok alaposan felrázták az éjszakát!

X-Faktorosnak szerzett dalt a YouTube sztárja! - Interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő, avagy TheAnklebreaker41 körülbelül egy éve tölti fel anyagait a legnagyobb videomegosztó portálra, ez idő alatt pedig számtalan felhasználó iratkozott fel csatornájára.

Curtis és Majka módjával iszik a bulik előtt

A 8. Pannónia Fesztivál sajtótájékoztatóján jártunk, ahol több fellépő is jelen volt. Rengeteg információt osztottak meg a sajtó képviselőivel. Mintegy száz hazai és külföldi fellépő, köztük az amerikai Offspring is ott lesz az idei PaFe-n június 5. és 8. között Szántódpusztán.

Carter edző nem kíméli a zsírpárnákat

A Nagy Fogyiháborúban minden bizonnyal én vagyok a szenvedő alany, ugyanis én egy személyi edző segítségével küzdök azért, hogy nyárra bombasztikus formában legyek! Lassú víz partot mos. Heti 2 edzésből áll a kiképzés. Az első edzésen nem kis hibát sikerült elkövetnem.

Majka és Curtis kézről kézre adja a csajokat

A rajongók este 8 óra után kicsit több, mint 4 percig tapadtak a monitorra, ugyanis Majka és Curtis legújabb klipje debütált. Most már nem titok, hogy a srácoknak Csak te létezel!