2020. február 24.
Keresés

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Íme az idei év legszebb karácsonyi számai

Forralt bor, mézeskalács, fenyőfa illata, kötött pulcsik. Mindezek mellett a karácsonyi dalok is hozzátartoznak az év utolsó hónapjához, amelyből idén is kaptunk néhány újdonságot. Magyar fronton Kocsis Tibor és Odett lepte meg közönségét friss karácsonyi számmal, nemzetközi porondon pedig Ariana Grande, és Kelly Clarkson újdonsága aranyozhatja be az ünnepeket.

Újabb nagydobás a Coca-Cola-tól

Amíg tavaly a nevekkel játszhattunk a Coca-Cola által, addig most különböző zenei szövegekkel rukkolt elő a márka. A szénsavas üdítő magyar és külföldi sztárok dalait egyaránt felhasználta friss programjához.

Bezöldűlt a Coca-Cola

A Coca-Cola ismét újdonsággal rukkolt elő. Az új kóla sokkal egészségesebb, mint az eddigi termékek.

Ingyenes programok Győrben és Budapesten a Nemzetközi Duna Napon

A Nemzetközi Duna Nap alkalmából június 28-án Győrben, június 29-én pedig Budapesten várja a családokat ingyenes programokkal a Danube Flow - Hív a Duna! kezdeményezés. A folyót népszerűsítő események között tudományos-ismeretterjesztő feladványok, vizasimogatás, krimijáték, tánc, színház és koncertek is szerepelnek.

Újra különcködik a Coca-Cola! Változtat logóján a népszerű márka!

Májustól kereszt- és becenevek szerepelnek a palack szalagján.