2019. február 18.
Keresés

Bolti lopáson kapták John Newman-t!

John Newman, a világhírű brit énekes július 4-én látogatott hazánkba, a Class Nyár 2015 programsorozat keretein belül és egy felejthetetlen koncerttel lepte meg rajongóit. Ahhoz, hogy mindenki még jobban megismerje kedvencét, most lerántjuk a leplet a világsztár 10 titkáról.

10 titok, amit nem tudtál David Guetta-ról

Just a Little More Live, Memories, Play Hard – ki ne ismerné ezeket a gigaslágereket? Júliusban újra Magyarországra látogat a világ egyik leghíresebb DJ-je, David Guetta! Az elektronikus ütemek királya ezúttal Sopronban lép majd színpadra - az őrületesnek ígérkező bulira a leghallgatottabb rádió a Class Nyár 2015 programsorozat keretében egy héten át 25 darab páros belépőt sorsol ki. Ahhoz, hogy a rajongók még jobban megismerjék kedvencüket, most lerántjuk a leplet a világsztár 10 titkáról.

Élete legnagyobb dobására készül Fluor Tomi

Rajongók tömege keresi jó ideje a választ arra, hogy vajon, hány szerelmet bír még el a rakpart? Fiatalok ezrei kérik: Apu vedd meg! A Wellhello vitathatatlanul a magyar közönség egyik legnagyobb kedvence, ezért hazánk piacvezető rádiója most a megadja a lehetőséget, hogy a szerencsés Class FM hallgatók élőben is együtt tombolhassanak az elnökök legnagyobb koncertjén. Fluor a buli kapcsán elárulta, nem szállt a fejébe a hatalmas siker, ugyanaz a srác maradt, mint aki a pályája kezdetén volt.

Vágó Piros kedvenc dala eljuttat a OneRepublic koncertjére!

Apologize, Love Runs Out, All The Right Moves – csak néhány sláger azok közül, amelyeket a Class FM játékának nyertesei élőben is meghallgatnak majd június 7-én a Budapest Arénában. A szuperkoncertre ezen a héten Vágó Piros kedvenc OneRepublic dala is elröpítheti a legszerencsésebbeket! Az együttes gitárosa hatalmas bulit ígér, és a Class40 legutóbbi adásában a zenekar legnagyobb slágeréről is mesélt.

Deniz csillaga egyre fényesebben ragyog

Az angol Olly Murs egy tengerentúli duettel tör előre a Class40 slágerlistáján, az énekes azonban nem csupán hangjával kápráztatja el a rajongóit... A Clean Bandit fiatal zenészei vadonatúj slágerrel debütáltak, Deniz pedig büszke arra, hogy komoly segítség nélkül találta meg a közönségét.

Sebestyén Balázsék egy hattagú családot költöztettek be az új otthonukba

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri több milliós hallgatótáboruk szórakoztatása mellett hallgatóikkal közösen rendszeresen segítenek megható, szívszorító ügyekben is: a Morning Show népszerű műsorvezetői támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt is, most pedig egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza. A házat a Class FM hallgatóinak támogatásából építették újjá és élő adásban adták át a meghatott lakóknak, akik azonnal birtokukba is vették a szobákat.

Saját rádiócsatornát indít Pitbull

Rihanna és Kanye West annyira sikeresek együtt, hogy már a közös turnéjukat tervezik, miközben az énekesnő és a rapper duója a Class FM listájának élére ugrott. Pitbull klubslágere is tarol a Class40-en, a rajongók ráadásul hamarosan egy exkluzív, saját rádióadón hallgathatják majd kedvencük slágereit. De mi kell egy jó rádióhoz? Kovács Áron adott néhány tanácsot Pitbullnak.

Csúfolódás céltáblája volt a Halott Pénz rappere

Kalandosan indult Halott Pénz karrierje. Nehéz gyerekkoráról is őszintén beszél Kiss Orsinak a vasárnapi Class40-ben. Az előadó családjáról, sportról, első fellépéséről, illetve jövőbeli terveiről is mesélt a csinos műsorvezetőnek.

Pásztor Anna éjszakánként a kisfiával „bulizik”

Pásztor Anna, az Anna and The Barbies énekesnője huszonöt éve ismerte meg szerelmét, a párnak tavaly kisfia is született. Az Anna and The Barbies vagány énekesnője közelebbi terveiről és magánéletéről is meglepően őszintén nyilatkozott a Class fm-nek.

Gitározik gyermekének Mező Misi

Mező Misivel madarat lehetne fogatni, hiszen feleségével együtt második gyermeküket várják. A zenész nemcsak magánéletében, hanem karrierjében is sikeres: a Magna Cum Laude a hét legnépszerűbb zenekara lett a Class40-ben. Míg az énekes elsősorban családjára koncentrál, Pitbull inkább szakmai babérokra tör, ugyanis újévi fogadalma szerint 2015-ben zenetörténelmet ír.

A Grammy-díjátadó után a Class40-ben is Sam Smith tarolt

Zenetörténelmet írt Sam Smith, aki a Grammy-díjátadón és a Class40 slágerlistán is tarolt. A szemtelenül fiatal, tehetséges énekes hat Grammy jelöléséből négyet váltott szoborra: az év legjobb dalának, legjobb felvételének, legjobb pop albumának és legjobb új előadójának járó díjat is bezsebelte.

Berki Krisztián: „A kislányom osztja be az időmet”

Berki Krisztián olimpiai és háromszoros világbajnok magyar tornásznak több okból is különleges volt a 2014-es év: kislánya született, majd újabb világbajnoki címmel gyarapította sikereit. Hazánk egyik legismertebb sportolója pályafutásának kezdetéről, a felkészülésről és tavaly született kislányáról is mesélt Szani Rolandnak a Class Kultúrában.

James Bond film főcímdalra pályázik Mark Ronson

Mark Ronson napjaink egyik legelismertebb producere, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Amy Winehouse, Adele, Paul McCartney vagy éppen Robbie Williams. Bruno Mars-szal közös slágerét az egész világ imádja, két hete vezeti a Class FM listáját is. Mark Ronson új albumáról, karrierjéről és jövőbeli terveiről beszélget Kiss Orsival a Class40 műsorában.

Csúcson Calvin Harris és Ellie Goulding második száma

Újabb listavezető slágert alkotott Ellie Goulding és Calvin Harris, Outside című daluk a héten aranyérmes a Class40-en. Hasonló babérokra tör a The Script is, akik a vadonatúj No Good in Goodbye című dallal 34. helyen debütáltak a piacvezető rádió listáján. A hét nyertese a Cobra Starship és Icona Pop Never Been In Love című slágere lett, a hazai előadók között pedig a Hooligans győzedelmeskedett.

Megszületett Sebestyén Balázs második kisfia

Augusztusban bombaként robbant a hír, hogy Sebestyén Balázs és felesége, Viki második gyermeküket várják. Az első közös lurkó, Beni nagyon örült, hogy hamarosan kistestvére lesz.